maandag 20 februari 2017

Appartement te koop knokke duinbergen

Vind appartement ver koop. Op Zimmo vind je het ruimste en meest volledige aanbod. Appartement te koop Duinbergen , Krommedijk 5 ref.


Op zoek naar een appartement , loft of duplex te koop in Knokke , Het Zoute, Knokke -Heist en Duinbergen ? Woningen, appartementen , garages, duplex, te koop in Knokke , Knokke -Heist en Duinbergen. Ontdek hier het aanbod appartementen te koop in Knokke , ook villa’s, gezinswoningen, penthouse, kantoor of garages. U wil een appartement kopen? Geef meer criteria op en zoek opnieuw. Studio te koop DUINBERGEN.


Zeer goed gelegen studio op de zeedijk ter hoogte van Anemos surfclub te Duinbergen. Het appartement biedt een inkomhal, living met opklapbedden uitgevend op terras aan de voorzijde met frontaal zeezicht,. Book your Hotel in Duinbergen. Vernieuwde studio met zonneterras en open zichten over het meer.


Immo Woestyn Duinbergen. Lichtrijk appartement met breed zijdelings zeezicht te Duinbergen. Indeling: Ruime woonkamer met eethoek en zonnig terras, half-open keuken, vier slaapkamers, twee badkamers, achterliggend terras en privatieve kelder. Zie je een appartement in Knokke -Heist wel zitten?


Of ga je toch liever voor nieuwbouw of een huis in Knokke -Heist? Kijk dan zeker eens tussen de woningen die Dewaele te koop aanbiedt. Wist je trouwens dat je in Knokke -Heist geen gemeentebelasting moet betalen?


Dit en nog meer weetjes kun je lezen in ons blogartikel! Mooi gerenoveerd appartement van 108m² met prachtig zijdelings zeezicht te koop nabij het Albertstrand in Duinbergen. Gevelbreedte van ca 5m. We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht appartement duinbergen zeezicht, met prijzen vanaf € 205. Zeer luxueus nieuwbouwappartement van 235m² met 13meter gevelbreedte!


Gelegen in de prestigieuze residentie Midan op het Rubensplein. Gespecialiseerd in verkoop, jaar- en vakantieverhuur en beheer van gebouwen. Samenstelling: inkom met vestiaire en toilet.


Appartement te koop knokke duinbergen

Actief in Knokke en omgeving. Zoekt u een woning of appartement te koop ? Overweegt u de verkoop of verhuur van uw huidig eigendom? U kunt bij ons terecht voor de aankoop en verkoop van vastgoed in de Kustregio. U kan bij ons ook terecht voor een volledig vrijblijvende – en vooral realistische – schatting van uw eigendom.


Gezellig gelijkvloers appartement in duinbergen. Met terrassen van 75mmet open zicht gelegen op het astridplein in duinbergen in moderne bouwstijl. Uw vastgoedpartner in Knokke. Agence Schmitz Knokke gelegen in de Lippenslaan 1te Knokke en een gevestigde waarde op de Knokse immobiliënmarkt. Bent u op zoek naar een appartement , villa of woning – te koop of te huur – in Knokke , Westkapelle of Duinbergen ? Dan kunt u steeds bij ons terecht op kantoor.


Appartement te koop knokke duinbergen

Deze immosite maakt de zoektocht voor kandidaatkopers en -huurders comfortabeler door te voorzien in een ruim aanbod huizen, flats en bouwgrond en een gerichte voorselectie van immobiliën volgens stad of gemeente in Vlaanderen. Ongemeubeld appartement gelegen in hartje Zoute op enkele passen van de Zeedijk en het Albertplein. Indeling: inkomhal, ruime living met veel lichtinval, ingerichte keuken met nieuwe apparaten, nieuwe badkamer en slaapkamers. Knappe studio gelegen in een privédomein uitgevend op het meer van Duinbergen.


De studio is zeer degelijk afgewerkt en bestaat uit een lichtrijke, aangename leefruimte, keuken, badkamer met ligbad en een groot terras (12m²). Bekijk ons uitgebreide aanbod huis, appartement , bouwgron. Consultez les meilleures offres pour votre recherche appartementen knokke duinbergen. Gelegen op de lippenslaan met een facade van meter en een open zicht op de dumortierlaan.


Gerenoveerd appartement op de zeedijk te Duinbergen. Het ruimste aanbod vastgoed vind je bij makelaarskantoor Dirk Willemyns. Gratis en Vrijblijvend Offer te s opvragen op dé Makelaar websi te van Nederland!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts