maandag 6 februari 2017

Europese fractie nva

Leden met raadgevende stemVoormalig federaal minister. Europees ParlementEuropees Parlementslid. Protest van Geert Bourgeois ( N-VA ) kon de aansluiting. We worden druk gesolliciteer ik heb al heel wat gesprekken gevoer maar die zijn. Dat is de groep van europarlementsleden die de Britse Conservatieve Partij van de Britse premier David Cameron rond zich verzamelde.


Europese fractie nva

De fracties komen voort uit meer dan honderd nationale politieke partijen. Dat schrijft De Morgen en wordt bevestigd door de woordvoerder van de partij. Dat heeft de partijraad dinsdagavond beslist.


Om die fractie te maken, moeten ze nog op zoek naar minstens acht zetels uit vijf andere. Blijf op de hoogte van de werkzaamheden van het Parlement. Houd het laatste nieuws bij, bekijk onze vergaderingen live en volg EP-leden op de sociale media. Geïnteresseerd in het Parlement?


U kunt op verschillende manieren contact met ons houden. Bezoeken Het Parlement op sociale media Het. De fractie waarvan de N-VA lid blijft, zo besliste de partijraad dinsdag.


In elke fractie heb je wel die zatte nonkel waarvoor je de andere kant uitkijkt. Die opvallende uitspraak deed N-VA -Europarlementslid Geert Bourgeois in “De ochtend” op Radio 1. De Spaanse uiterst rechtse partij Vox, een fervente verdediger van de unitaire staat Spanje. Dat is de eurokritische fractie van de Britse Conservatieven waar ook de N-VA in zetelt. De nieuwe Europarlementariërs leggen pas begin juli de eed af, maar tegen volgende week al moeten alle partijen laten weten in welke fractie ze gaan zetelen. De partijraad van N-VA hakt dinsdag.


Europese fractie nva

Het zou dan ook getuigen van politieke moed om dat op voorhand te verduidelijken, want de visie van. Tot op het laatste moment was onduidelijk bij welke fractie de drie europarlementsleden van N-VA aansluiting zouden zoeken. Ze blijft zetelen in de ECR, waar de Britse Conservatieven verdwijnen en de meer extreme partijen veld winnen. Dinsdag komt de partijraad van de N-VA bijeen met een lastig punt op de agenda: via welke fractie in het.


Europese fractie N-VA heet Spaanse Vox officieel welkom. De keuze voor een fractie is dus veeleer een “politiek-technische beslissing”, zo luidt het. The N-VA is a regionalist, separatist movement that self-identifies with the promotion of civic nationalism. Hallo allemaal, welkom op mijn persoonlijke blog.


Omdat de politiek me nu eenmaal boeit, wil ik van deze pagina mijn uitlaatklep maken. Ook kan ik niet tegen het menselijk onrecht in deze wereld en zal je hier regelmatig fragmenten tegenkomen dat er mee te maken hebben. Het gemeentebestuur van Lievegem heeft zich uiteindelijk dan toch als partner ingeschreven voor het gebruik van de European Disability Card (EDC). Günther Dauw shared a post. Opvallend afwezig: de Vlaamse leeuw of een spreker uit Vlaanderen.


Er zijn meerdere opties, maar de waarschijnlijkste is het liberale ALDE van. Hoe komt het dan toch dat die Catalaanse en Vlaamse separatisten zo verschillen? Via Twitter kondigt de rechtse en staatsnationalistische partij uit Spanje, VOX, aan dat men naar de ECR (European Conservatives and Reformers) zou gaan. Vandaag sloot de Spaanse partij Vox zich aan bij de ECR- fractie , de fractie waartoe ook de N-VA behoort.


Europese fractie nva

Over heel Europa bekeken heeft zich juist een versplintering afgetekend. Eerder deze week kreeg namelijk Cohn-Bendit, de groene pedofiel en voorstander van maatregelen tegen Zwitserlan lik op stuk van zowel Philip Claeys van het Vlaams Belang en van Bruno Gollnish van het Front National. Die koepelorganisatie van regionalistische en autonomistische.


Onze vertegenwoordigers stootten in dat dossier op redelijk wat tegenstrijdigheden, verkeerde data, weglatingen en merkwaardige aannames. Onze fractie had die materie nauwkeurig onderzocht. Bijvoorbeeld: ook al is het traject beperkt, je moet nooit aannemen dat bij hevige regenval het water omhoog zal lopen. De lente is in het lan tijd voor de lenteschoonmaak!


Het wordt mooi weer, steek dus de handen uit de mouwen en help N-VA Zwalm om onze gemeente weer proper te maken. Ze vormen voortaan samen VuyeWouters, waardoor de N-VA - fractie vanaf dan leden telt. De meerderheid van de regering-Michel I nam hierdoor af van naar zetels. Hij zetelt vanaf dan als onafhankelijke.


De NVA is echter ook aangesloten bij deze fractie. Dit past perfect bij de Vlaams-nationalistische agenda van de NVA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts