donderdag 5 december 2019

Zinnen waar vrouwen voor vallen

Als je meer wilt weten op wat voor gedragingen vrouwen vallen in een club of kroeg, lees dit artikel dan. Goede aanvulling het huidige artikel. Dit is waar vrouwen écht op vallen. De openingszin waar alle vrouwen voor vallen. Zou het leven niet een stuk makkelijker zijn als er een magische openingszin zou zijn?


Je kent vast van die mensen die je vertellen dat ze zo’n openingszin hebben. Als je kijkt naar wat vrouwen aantrekkelijk vinden, dan zijn er universele eigenschappen die een man bezit waar vrouwen op vallen. Check nu welke eigenschappen dit zijn en hoe JIJ ervoor kan zorgen dat je man wordt waar vrouwen op vallen ! Zowel voor het zijn van het gevaar, als het verhelpen ervan. Wanneer er bijvoorbeeld voedselschaarste was in een gebie kon er oorlog tussen de stammen uitbreken. De mannen moesten er dan op uit om die uit te vechten.


Veel mannen vallen niet op dit soort type vrouwen. Waar die mannen wel op vallen ? Het is namelijk zo dat er voor ieder type vrouw een soort van mini-mannen-markt is: een groep mannen die vallen voor vrouwen zoals jij. Maar om die groep aan te trekken moet je er natuurlijk op je best uitzien.


Zinnen waar vrouwen voor vallen

De andere zaken waar vrouwen echt op vallen overloop ik in mijn nieuwsbrief en de wekelijkse MPpodcast. Als je die nog niet volgt, dan kan je je hieronder inschrijven (kost niets) en je krijgt meteen toegang tot de eerste MPpodcast met enkele belangrijke geheimen over vrouwen. We kunnen niet met, en niet zonder ze: mannen. Het ene moment plakken we ze het liefst achter het behang, het volgende moment vallen we als een blok voor ze.


Wij geven je momenten waarop dat laatste het geval is. We vallen als een blok voor een man als. En dat goed in de slappe was zitten ook zo zijn voordeel kan hebben bij het versieren van een vrouw. Gekke dingen waar vrouwen opgewonden van raken.


By Stagiaire Cosmopolitan. Veel vrouwen schijnen daar een zwak voor te hebben. Vrouwen vallen op lange knappe mannen. Zorg er dus voor dat je lang en knap bent!


Ben je dat niet, dan is er eigenlijk nog helemaal niets verloren. Bijna de helft van de vrouwen kiest voor een man die minstens drie jaar ouder is dan zijzelf. Dat oudere mannen op jongere vrouwen vallen is al langer Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Voor een man is er niets leukers dan een vrouw die terug flirt.


Dat ligt puur aan zijn smaak. Mannen moeten nu eenmaal flirten om een vrouw te versieren maar maken helaas vaak mee dat vrouwen niet terug flirten. Als je weet waar vrouwen op vallen als ze een man versieren, dan weet je ook direct wat je tijdens een date zoal kunt vertellen en waar je beter nog even over zwijgt. Veel is daar niet voor nodig, meestal volstaan het goede materiaal en wat gezond verstand.


Vrijen Image by stokpic from Pixabay. Seks is voor vrouwen belangrijk, want ze zien het als een indicatie van hoe hun partner over hen denkt. Of beter gezegd: luisteren.


Het is een belangrijke vraag, “ waar vallen vrouwen op? Gelukkig is het zo dat vrouwen veel minder naar het uiterlijk kijken dan mannen dat met vrouwen doen. Het is dan voor een vrouw ook niet zo belangrijk of een man er super knap uit ziet, als de man er maar netjes en verzorgd uit ziet. Wanneer een vrouw van een man houdt, vergeeft ze hem alles, zelfs zijn misslagen, houdt ze niet van hem dan vergeeft ze ook niets, zelfs niet zijn deugden.


Je ziet zelden een bekende persoon, die ze voor het uitkiezen hebben, die een oudere vrouw neemt. Vrijwel altijd hebben bekende mannen een jonge vrouw. Maar soms staat er wel wat informatie, waar je op een ludieke wijze op in kan haken.


Neem bijvoorbeeld mijn profiel, daar staat op dit moment: Wat inhaakt op mijn tweede foto: Er zijn maar weinig vrouwen die hier op een leuke, uitdagende manier op inspelen. Zo stuurde iemand mij dit. In onze geëmancipeerde samenleving zou je verwachten dat status en een dikke portemonnee geen belangrijke criteria meer zijn voor vrouwen die op zoek zijn naar een partner.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts