donderdag 19 december 2019

Tweeling man karakter

Krijg meer inzicht in jezelf (of een ander!) qua karakter , op het gebied van liefde en werk. Vrouwen voelen zich aangetrokken tot Tweeling mannen vanwege hun levenslust, hun vitaliteit en enthousiasme. Hij houdt van vrouwen en is heel goed in het overtuigen van hen en hen zo te manipuleren dat ze met hem in bed belanden.


Tweeling man karakter

Hij is de meester van de verleiding. Als u op zoek bent naar een grote flirt, dan is een Tweeling man uw eerste keus. In d it artikel vind je alles over het sterrenbeeld de tweeling in de liefde. Zoals bijvoorbeeld: Wat kun je zoal verwachten als je gaat daten met een tweeling -vrouw of gemini- man ? Vraag hem om je mee te nemen naar zijn favoriete plek, ze zullen je interesse zeer waarderen.


Tweeling man is een flirt en stoor je er niet aan als hij aldoor naar de dame kijkt aan de tafel naast jullie. De man is gezegend met een hoge mate van intelligentie en zal deze zeker gebruiken. Het is dan ook een slim en scherp teken dat het kaas niet van zijn brood laat eten.


Het zijn echte sociale dieren en willen alles ontdekken wat ze maar kunnen. Verder is ook uitdaging voor hen heel belangrijk. Je doet duizenden dingen tegelijk en je gedachten staan geen moment stil.


Vaak heb je zelfs het gevoel dat je twee kanten tegelijk uit. Tweelingen houden ervan om in contact te staan met anderen. Hou het vooral luchtig. Praat niet te veel over gevoelens en vraag hem zeker niet over hoe het ervoor staat met jullie relatie. Door afwisseling kan je een Tweeling man aan je binden, maar vertel nooit dat je dat van plan bent hem voor de rest van zijn leven aan je te binden, want dan is hij weg voordat je het weet.


Vrouwelijke leeuwen zijn perfect voor mannen die liefdevol zijn en een sterk karakter hebben maar niet al te beheersend zijn. Dit sterrenbeeld wil ontdekken en kennis vergaren. Ze zijn sympathiek, sociaal, communicatief goed onderlegd en intelligent.


Je verveelt je niet snel met een Tweeling , ze houden ervan om lol te maken met vrienden. Een partner die jaloers, bezitterig en sentimenteel is, is geen goede keus. Algemene kenmerken van het teken Tweeling. Tweeling vertegenwoordigt ideeën, denken, het intellect, communicatie, ook het uitwisselen van ideeën.


Ze kunnen zich goed aanpassen, zijn erg veranderlijk, tweeslachtig, denken dit en dat, kunnen moeilijk een keuze maken, zitten vol twijfels en onzeker-heden. Een Tweeling is een enorme flirter, ongeacht of de Tweeling nu een vrouw of een man is. Ze hebben een levendige.


Met hun charme weten ze menig persoon rond hun vinger te draaien. Wanneer een relatie aangegaan wordt met een mannelijke tweeling dan is het zeker geen goed idee om afhankelijk te gaan worden van die persoon. Hij heeft ruimte nodig en vrijheid. Dat moet ook gevolgd worden door mentale stimulatie en afwisseling.


Wanneer we het hart willen winnen van deze man dan is het belangrijk dat we grappig zijn. De Tweeling is voldoende vrijheid binnen een relatie nodig en kan dan ook niet overweg met jaloerse partners. Tweeling willen namelijk graag nieuwe dingen onderzoeken en uitproberen.


De Tweeling man is vaak wat rustiger aangelegd dan de Tweeling vrouw, die wat speelser is. Toon altijd je interesse in nieuwe dingen. Vrijheid Wil je een Tweeling - man aan je binden, geef hem dan zijn vrijheid.


Tweeling man karakter

Des te meer je probeert hem te beperken des te kleiner de kans dat hij bij je blijft. Zijn vrijheidsdrang is namelijk. Je bent clever tot leep, alert, nieuwsgierig en spitsvondig. Je manipuleert en inspireert.


Je bezit gevoel voor taal en bent welsprekend. Je pakt iedereen in met je vlotte, elegante babbel. Je karakter is gespleten en complex, waardoor je andere mensen continu in verwarring brengt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts