maandag 18 februari 2019

Lijst verdachte telefoonnummers 2018

Ik ben dus tot het idee gekomen om een lijst met gevaarlijke telefoonnummers op te stellen. Op beide nummers meldt zich een man met een buitenlands accent in het Nederlands als werkzaam bij de technical service van Microsoft. Dit kan zijn doordat er een oplichter met dit nummer bekend is, of er eerder gevallen van phishing met het nummer gemeld zijn. Om slachtoffers van dit soort praktijken te helpen zijn er databases met foute telefoonnummers en wieheeftgebeld.


Hier kun je zien of een nummer bekend is, nummers van commentaar. Hier treft u de meest gezochte nummers per rubriek via onze omgekeerd zoeken module. Onbekende telefoonnummers Helaas is het niet mogelijk om onbekende nummers of anonieme oproepen te blokkeren. Het enige wat je kunt doen is Youfone om hulp vragen. Verzamel een lijstje van data en tijdstippen van verschillende gesprekken en sms-berichten.


Dit lijstje kun je doorsturen naar de klantenservice. De discussie bij de telefoonnummers is deels gemodereerd. Er komen dagelijks duizenden bijdrages aan, dus het is niet mogelijk om elke individuele commentaar te controleren. We besteden aandacht vooral aan de verdachte en gerapporteerde commentaren.


Lijst verdachte telefoonnummers 2018

Staat de televerkoper op de lijst van ondernemingen die al gemeld zijn? Check of de naam van de onderneming die u opbelt, op de lijst van ondernemingen staat waarover de FOD Economie en het Europees Centrum voor de Consument al meldingen ontvingen. Wees uiterst voorzichtig met aanbiedingen van de ondernemingen die op die lijst staan.


De “Bel-me-niet-meer- lijst ” zorgt ervoor dat u geen ongewenste reclame meer ontvangt via de telefoon. Als u zich op deze lijst inschrijft, moeten direct-marketingbedrijven uw telefoonnummer en naam van hun contactlijsten schrappen. Bijgevolg mogen zij u niet meer bellen om hun producten en diensten te promoten, op straffe van boetes. De lijst (pdf) is de afgelopen maanden flink gegroeid. Bekijk welke nummers worden gezocht.


Heel verstandig, want dat heeft je waarschijnlijk een hoop geld bespaard. De kans is erg groot dat het telefoonnummer van een Wangiri-fraudeur is. Wangiri is vorm van fraude die oorspronkelijk uit Japan komt en waarbij criminelen willekeurige telefoonnummers bellen en weer ophangen.


Als je dan terugbelt naar het nummer gaat de teller lopen. Achter de PLAATSNAMEN staat het netnummer. Dorpen, stadswijken, landgoederen of andere specifieke gebieden waarvoor een bepaald nummer geldig is zijn tussen ronde haken ( ) toegevoegd.


Volgens het bericht kan het in sommige gevallen gaan om fraudeurs die handig gebruik maken van de hogere tarieven voor internationaal telefoonverkeer. Ik merk wel dat ik de klos ben,bv mijn dochter bellen ze nooit,mijn zoon zelde,en ik word er doodziek van. Hoop maar, dat iemand die corrupte bende eens. U kunt hier heel gemakkelijk telefoonnummers en adresgegevens van personen vinden. The document has moved here.


De OPTA is met handen en voeten gebonden omdat zij niet kunnen optreden tegen buitenlandse telefoonnummers. Bel daarom nooit geen buitenlandse nummers waarvan je de oorspong of contact niet kent. De onderstaande nummers zijn door de politie en een aantal van onze lezers als gevaarlijk bestempelt.


We zien een sterke toename van het aantal mensen die niet willen opgebeld worden voor reclame, zegt bevoegd. Je ziet dan hits met whocallsme. Ofwel pogingen om je geld afhandig te maken. In de officiële bedrijvengids van Nederland kunt u online bedrijven uit uw omgeving zoeken.


Van openingstijden tot e-mailadressen, telefoonnummers en meer! Honderden Noord-Hollanders gebeld door vreemd nummer. Veel van deze telefoonnummers zijn op het internet al bekend als verdachte nummers. Het is dan natuurlijk niet verstandig om terug te bellen. Wat wel verstandig is, is om je antwoord op de vraag ‘wie belde mij’ te vinden in onze lijst met verdachte telefoonnummers.


Hier zijn veel van de nummers te vinden die bij ons als verdacht bekend staan. De kans bestaat dat het nummer hier tussen staat en dat je op deze manier toch meer te weten kunt komen over de persoon of gegevens achter het telefoonnummer. Dat schrijft techsite Gizmodo donderdag. Ook wanneer een gebruiker. Zoek je bijvoorbeeld iemands nummer?


Dan vind je hier een stappenplan waarmee je het kan achterhalen. Dat kan natuurlijk alleen als die andere persoon ervoor gekozen heeft om het. Over Do Not Call Me vzw. De Bel-Me-Niet-Meer- lijst zorgt ervoor dat je geen ongewenste reclame meer ontvangt via de telefoon.


Lijst verdachte telefoonnummers 2018

De wet verplicht bedrijven en organisaties, die via telefoon commerciële aanbiedingen doen, deze lijst te gebruiken. Het meldpunt kadert in de brede aanpak van de Vlaamse overheid tegen geweld en seksueel misbruik. De Vlaamse Regering formuleerde midden vorig jaar een actieplan met betrekking tot de aanpak van geweld op kinderen, en in het bijzonder kindermisbruik.


Een aantal landen (Argentinië, Australië, Chili, Frankrijk, Nieuw-Zeelan Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk) hadden een deel van Antarctica geclaimd. Op basis van het Antarctisch Verdrag werden deze claims internationaal echter niet erkend en daarom zijn deze claims niet in de lijst opgenomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts