woensdag 6 februari 2019

Interieur+taupe kleuren

Interieur+taupe kleuren

Doe kleurinspiratie in de kleur taupe op voordat je je huis gaat veranderen. Als kleurstylist, kleuradviseur en kleurspecialist help ik je graag met kleuradvies op maat. Epoxy floors also are considerably more durable than paint and are available in a range of finishes from matte to high gloss.


Bekijk meer ideeën over Interieur, Taupe en Taupe muren. Als er een donkere variant van taupe in je interieur terugkomt, gebruik dan verder lichte tinten zoals wit of grijs. Wil je liever toch meer kleur? Dan gaat taupe geweldig samen met tinten als paars of roze. Dit komt doordat er talloze tinten taupe bestaan, en één daarvan vind je sowieso in jouw interieur of kledingkast!


Daarom is het een bijzondere kleur, want de term ‘ taupe ’ is niet eenduidig. Maar wat wordt er dan precies verstaan onder deze term? Naast het feit dat je het makkelijk kan combineren, het warm en gezellig is, is de kleur Taupe ook gewoon tijdloos.


Interieur+taupe kleuren

En juist daarom is het uitermate geschikt om het in je interieur te gebruiken. Een taupe muur bijvoorbeel ga je niet vaak een andere kleur. Zelf vind ik taupe erg mooi om op een natuurlijke manier te combineren met wit, crème grijs en zwart. Voeg je liever kleur toe dan zijn roze en paars mijn favorieten bij taupe. Welke kleur staat mooi bij taupe interieur ? Het is meestal wel mooi om ook wit te gebruiken als je een taupe muur hebt.


Daardoor krijgt de ruimte een frisse look en voorkom je dat het te donker wordt. Je kunt best verschillende verf taupe kleuren gebruiken. Wel staat een taupe kleur mooier bij een witte muur in plaats van een grijze muur. Het is namelijk een rustige, trendy basiskleur waar je alle kanten mee op kunt. Het is de laatste tijd erg hip om een basic interieur te creëren met opvallende accessoires en een paar mooie kleuren.


Taupe is de perfecte kleur voor de woonkamer. Omdat taupe van nature een warm gevoel geeft, gaat het prima samen met koude kleuren zoals blauw en groen. In de foto bovenaan zie je hoe de warme en koude tinten elkaar mooi in evenwicht houden. De kleur taupe : een prachtige natuurlijke kleurtint die ook wel leverkleur genoemd wordt.


Het is net zoals grijs, zwart en wit een tijdloze kleur die veel toegepast wordt in interieur. De kleur kan jaren mee waardoor het een perfecte kleur is voor op de muren bijvoorbeeld. Daarnaast geeft taupe het interieur een warme sfeer. Hoe combineer je taupe in je interieur ? Je weet nu welke kleur taupe is en welk effect je kan bereiken met taupe in je interieur.


De volgende vraag die we gaan beantwoorden, is om de kleur taupe te combineren met anderen kleuren. Dat lees je hieronder en je dan meteen wat voorbeelden. Een mooie taupe muur bijvoorbeeld of meerdere taupe muren. Maar net als bruin en grijs, kan het juist ook heel mooi combineren met andere natuurlijke kleuren. Taupe kan je overigens ook bijzonder goed combineren met natuurlijke materialen.


Woonkamer kleuren zijn namelijk nogal bepalend voor de uitstraling van het hele interieur. Ik heb weer veel voorbeelden van gekleurde woonkamers die je hopelijk inspireren. Niet iedereen vindt het even makkelijk om kleurencombinaties voor de woonkamer te maken.


Je kan ervoor kiezen om je hele woonkamer in rustige, natuurlijke kleuren te houden, maar taupe is ook prima te combineren met felle kleurtjes. Het staat ontzettend mooi bij houten meubels, maar ook bij zilveren accessoires. Kleuren kiezen die passen in je interieur is niet altijd even makkelijk.


Trends veranderen, smaken verschillen en bij elke woning passen andere kleuren. Experimenteren met verf en kleur tot je een geslaagde combinatie vindt, is zeker mogelijk, maar dan ben je al snel heel wat geld en tijd kwijt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts