dinsdag 5 februari 2019

Landnummer belgie

Landnummer belgie

ISO-ISO-Country Codes Country Code is a prefix used when calling to country member of the International Telecommunication Union (ITU). Als u vanuit Nederland belt moet u eerst het landnummer draaien, en daarna het netnummer zonder de eerste 0. Jessica: JunHi Eva, The main reason we will never have the cliycng lifestyle like the dutch have is because our landscape is very hilly and the way that the councils have laid out the suburbs makes it more convenient to drive. Overzicht van alle landcodes of landnummers wereldwijd. Als je naar het buitenland wil bellen moet je starten met een landcode. Zoek dus eerst het landnummer dat je nodig hebt voor het land dat je wil bellen.


Dit betekent natuurlijk niet dat de netnummers bij telefoongesprekken naar het buitenland weggelaten kunnen worden. Dit is een lijst van landnummers in de telefonie. De sortering van deze lijst is op alfabetische volgorde van het land. In deze lijst zijn de landnummers geordend op volgorde van de getalsmatige waarde van het nummer.


Vindt op deze website de landcodes voor het bellen van en naar het buitenland. Circa 2landcodes beschikbaar. Op deze handige website kan u gemakkelijk het zonenummer, kengetal, netnummer en landcode voor de telefoon vinden van vele landen.


Zonenummers verdelen het grondgebied naargelang de telefooncentrales. Iedere telefooncentrale heeft een eigen zonenummer. Bij het vormen van een telefoonnummer dient u altijd eerst het zonenummer te vormen. Stap Haal de aan het begin eraf.


Stap Pak nu de landcode, en zet deze ervoor. Daarmee weet je wel nog niet alles. We geven hieronder een voorbeeld mee van hoe je naar Nederland kan telefoneren: Voorbeeld. De landcode van de Verenigde Staten is 001. We nemen het telefoonnummer van de universiteit van Amsterdam als voorbeeld.


Landnummer belgie

Wilt u naar het buitenland bellen, maar uw weet niet welk landnummer uw bestemming heeft? Zoek eenvoudig in het overzicht uw bestemming en het daarbij behorende landnummer ! Belgie bijvoorbeeld heeft 32. United States of America vindt u in Noord-Amerika en gebruikt Dollar.


DE abonneenummers zijn korter of langer al naargelang. Vaste lijnen hebben een 7-cijferig abonneenummer en een 1-cijferig netnummer, terwijl kleinere steden een 6-cijferig abonneenummer en een 2-cijferig netnummer hebben. Landnummer Frankrijk gevonden?


Deze website hebben wij opgezet om mensen te helpen die op zoek zijn naar het landnummer van Frankrijk en natuurlijk landnummers van andere landen. We hopen dat je snel en makkelijk het landnummer van Frankrijk hebt gevonden en wensen je succes met het bellen naar Frankrijk! Als u naar Luxemburg wilt bellen moet u eerst een internationaal toegangsnummer of landnummer intoetsen.


Door eerst het landnummer te toetsen geeft u aan dat u naar Luxemburg wilt bellen. Bellen naar:Luxemburg - vast. Deze gids toont het landnummer en voorbeeld hoe je telefoneert. Het landnummer wordt voorafgegaan door een plusteken, dat staat voor het toegangsnummer tot het internationale net.


Landnummer belgie

Dat toegangsnummer wordt niet vermel aangezien dat niet overal is. Canada gebruikt het landnummer van de Verenigde Staten, Kazachstan dat van Rusland. Over het algemeen kan een landnummer niet een deel zijn van een ander landnummer , dus bijvoorbeeld omdat er een landnummer is, voor Rusland en Kazachstan, kan het landnummer niet meer worden toegekend. Het plusteken is een aanduiding voor de internationale toegangscode.


U bent in Duitsland of U wilt van Nederland naar Duitsland bellen, welke cijfers vormen het begin van het telefoonnummer? De eerste cijfers van het telefoonnummer worden gevormd door het toegangsnummer, vervolgens volgen de cijfers van de landcode. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.


Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Dit bestand bevat alle landen van de wereld met hun internationale toegangsnummer voor de telefoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts