vrijdag 14 juni 2019

Tennis vlaanderen terrein reserveren

Bij tennisclub Diest is men trots en terecht want de club werd zopas uitgeroepen tot de beste tennisclub van Vlaanderen. Samen met nog een andere Vlaamse club behaalde KTC Diest alle labels, zijnde. Leden kunnen reserveren via de website van Tennis Vlaanderen.


Dit kan door op de knop hieronder te drukken. De nieuwe Tennis Vlaanderen app is er! De tennisclub van Nieuwpoort. Check onze website om al onze events te zien of een terrein te reserveren. Sluit je nu aan bij onze club.


Je maakt gebruik van het reservatie systeem van Tennis Vlaanderen. Dit is eenvoudig in gebruik en snel aan te leren. Lid van Tennis Vlaanderen ? Om online een terrein te kunnen reserveren moet je bij Tennis Vlaanderen aangesloten zijn. Met dit systeem kan je zowel van thuis uit als op de reservatiecomputer in de club reserveren. met je nummer en wachtwoord. Klik daarna op “ terrein ”. Kies de datum en het gewenste uur en voeg de spelers toe.


Leden reserveren hun terrein online met hun persoonlijk login via: TENNIS VLAANDEREN Tarief Reservatie padelbaan voor niet-leden. Ben je geen lid van Padelclub Koersel, reserveer dan je terrein in de cafetaria. Via onderstaande links kan je het reglement raadplegen of een handleiding vinden om een terrein te reserveren. We krijgen regelmatig bericht van mensen die nog niet kunnen reserveren …zorg dat jullie lidmaatschap incl. Geef ons wel enkele dagen de tijd om deze betalingen te verwerken aub.


Enkel dan kan je reserveren. Het reserveren van een terrein gaat via de website van Tennis Vlaanderen. Annuleer minstens uur op voorhan anders betaal je 1 van het tarief.


Tennis vlaanderen terrein reserveren

Verhuring van de buitenvelden gebeurt per uur. Tennis - of squashrackets zijn te huur in de cafetaria Smash van de tennishal voor euro per stuk per beurt. Categorie C: niet-Gentenaars tot en met jaar of vanaf jaar.


U maakt connectie met de Tennis Vlaanderen -site en kiest voor de rubriek “ Terrein ” (rechts bovenaan). Om in te loggen geeft u als toegangscode uw lidnummer in en het paswoord dat u via mail ontvangen hebt, of het door u gewijzigde paswoord. Een nieuw paswoord moet minimum en mag maximum tekens bevatten.


Hiervoor dient u wel eerst lid te worden van TC Roeselare. Zodra u lid bent, ontvangt u van Tennis Vlaanderen een lidnummer en wachtwoord waarmee u online een terrein kan reserveren. Om een terrein te reserveren , bekijk dan de handleiding voor reservatie.


Het oude, vertrouwde reservatieboek aan de chalet is al even niet meer. Een terrein reserveren kan enkel nog via de website van Tennis Vlaanderen. Met de Tennis app van Tennis Vlaanderen kunnen jullie heel eenvoudig een terrein reserveren , een tennis partner opzoeken en contacteren ( eerst wel registreren en een profiel in de app aanmaken).


Ook nieuws en evenementen van TC borluut worden via dit kanaal weergegeven. Het is tevens mogelijk om tornooien, klassementen, uitslagen op te volgen. Start learning tennis today, Enjoy victory tomorrow… Nieuws Terrein reserveren.


Theme by Colorlib Powered by WordPress. Welkom bij tennisclub TC De Lusthoven uit Arendonk. We zijn een actieve tennisclub met een 700-tal leden. We voeren een actief jeugdbeleid met een tennisschool en een jeugdbestuur dat regelmatig activiteiten voor onze jeugd organiseert.


Tennis vlaanderen terrein reserveren

De laatste jaren groeide Tenkie uit van kleinschalige hobbyclub tot één van de grootste tennisclubs van Vlaanderen. Onze terreinen kan je reserveren via Tennis Vlaanderen. Online uw terrein reserveren.


Om een reservatie te plaatsen heb je een VTV nummer en wachtwoord nodig. Deze beiden staan op je VTV kaart. Ter info: het lidmaatschap bij onze club en Tennis Vlaanderen geldt voor een gans jaar.


Tennis vlaanderen terrein reserveren

Wil je echter ook in de winter indoor spelen bij TC Bornem? Dan dien je een apart winterabonnement te nemen bij onze club (zie hieronder voor de wintertarieven). Gezelligheid is onze troef. Onze leden zijn onze sterkte en van jeugdtennis maken we een punt. Beleef de mooiste sport ter wereld in het hart van de Vicognewijk in Bredene.


Hof Ter Burst Lebbeke bezit het kwaliteitslabel jeugdvriendelijke tennisclub en staat in de “Michelingids” van Jeugdvriendelijke Tennisclubs aangesloten bij Tennis Vlaanderen. U bent dus verzekerd van kwaliteitsvolle en kindvriendelijke lessen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts