maandag 10 juni 2019

Rommelmarkt langestraat brugge 2019

Zuidzandstraat - Steenstraat - Markt - Geldmuntstraat - Noordzandstraat - Zilverpand - gedeelte Sint-Jacobsstraat - Smedenstraat. De Kruispoort is de start van de Langestraat. Zeer druk bezochte rommel en brocantemarkt in een zijstraat van de grote markt van Brugge. Snel inschrijven is de boodschap! Dit nieuw initiatief pal in het centrum van Brugge ( zijstraat van de Grote Markt) sluit voor de 1ste keer aan de reeds jarenlange gekende rommelmarkt georganiseerd door handelsgebuurtekring Langestraat-Hoogstraat.


Rommelmarkt langestraat brugge 2019

Rommelmarkten in België. Zelf ook radio-dj “We zijn beiden enorm bezig met muziek, werkten allebei voor Fnac en dromen al lang van een eigen zaak. Toen plots alle puzzelstukjes in elkaar vielen, hebben we niet getwijfeld”, zegt Verstraete, zelf als dj te horen op radio Villa Bota. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Vlaanderens grootste brocantemarkt heeft telkens plaats op een zondag in juli, een zondag in augustus en een zondag in september.


Komende evenementen Koopjesdagen Tussen Kruispoort en Markt zaterdag en zondag september van uur tot uur. Another man’s trash is another man’s treasure! The fleamarket starts at 9AM and ends at 6PM, so be there and be quick! Our store will also be open that day and the Brocante Cafe team will be ready at your service! Wat is er leuker dan heerlijk langs een brocante-, en antiek rommelmarkt te kuieren in het wondermooie Brugge.


Rommelmarkt langestraat brugge 2019

Een echte aanrader voor de liefhebber! Langestraat wordt groene straat: “Stad komt gratis tegels weghalen zodat handelaars bloemen kunnen planten” Lien Velghe Mercedes Van Volcem. De stad Brugge heeft de Langestraat aangeduid als proeftuin om er meer groene gevels, bloembakken of struiken toe te laten. Bewoners krijgen de kan. Inschrijven is noodzakelijk.


Honderden zakjes kralen en broches allemaal te koop aan €. En nog meer hobbyartikelen aan tot euro te koop Bij regenweer kom gerust binnen in de winkel, daar kun te dan alles vinden. Deze publiekstrekker weet zowel gepassioneerde verzamelaars als geïnteresseerde dagjesmensen te bekoren. Puss and Books vzw is met een stand aanwezig op de winkeldag. Opendeurdag van de handelaren met verkoop op straat, terrasjes, muziekuitzendingen, wandelconcerten en ROMMELMARKT voor particulieren in de Langestraat , Hoogstraat en Bilkske. Van Kruispoort tot de Burg zullen een 2tal gevarieerde standen, winkels en terrassen de straten vullen.


Morgen april opendeurdagen in de Handelszaken van de Langestraat en Hoogstraat Brugge. Wij zijn open van 9u tot 18u. Ik ben dol op deze winkel, elke keer dat we Brugge bezoeken, moet ik deze plaats. Carmerstraat te Brugge. We have some super cute tops and denim in store at the moment!


We’re open this Sunday (and every Sunday#128513;) 12u -17u. Het sterrenrestaurant werd omgetoverd tot een sterrenfeestzaal. De Victoriaanse stijl en prachtige wintertuin zorgen voor een stijlvolle sfeer zoals je het verwacht in het karaktervolle Brugge.


Na ruim jaar hebben wij besloten de winkel stop te zetten. KIMAR is de speciaalzaak voor hobby en modelbouw. Wij willen onze klanten van harte bedanken voor het jarenlang vertrouwen. Official travel website for visitors to Bruges.


Info on why to visit, where to stay, unique places to see. Advice from locals about top things to do. K people interested and 3people going.


Bezoek onze winkel in de Langestraat te Brugge ‘Pand 66’ die naast een aanspreekpunt ook tal van spulletjes en curiosa te koop aanbiedt om de talrijke projecten te steunen. Alle aankomende evenementen in Brugge. BRUGGE - In de Langestraat en Hoogstraat in Brugge is er dit weekend de jaarlijkse braderie met verkoop op straat, muzikale optredens, terrasjes, micro brouwerij festival maar ook rommelmarkt.


Zondag april organiseren de handelaren een opendeurdag met onder andere verkoop op straat, terrasjes en muziek. Ook wandelconcerten en een rommelmarkt zorgen voor de nodige sfeer. Plaats van afspraak zijn de Langestraat , de Hoogstraat en het Bilkske. Komend weekend braderie in Langestraat - Hoogstraat in Brugge.


Kunstenaars kunnen op zes locaties hun werk doen op blanco doeken die boven de straat zullen hangen. Quite my favourite of the morning was a trip to Langestraat to the street flea market there AND finding Madame Wong’s Bar which I had intended to visit before now.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts