donderdag 22 oktober 2020

Zakelijk speeddaten organiseren

Zakelijk speeddaten wordt vaak ingezet voor kennismakingen tussen afdelingen, verbetering van samenwerking tussen interne of externe partijen of als onderdeel tijdens een netwerkbijeenkomst. Je biedt niet alleen lokale politici de kans om kennis te maken met informele zorg. De mantelzorger, zorgvrijwilliger en ondersteuningsorganisatie krijgt ook een podium om haar verhaal te vertellen aan degenen die de komende tijd belangrijke besluiten gaan nemen.


Leuk om zakelijk met single speeddaten te combineren! Zeevij Bouw en industrie. Chasse theater Breda een grootschalige speeddate! Het was een grensverleggende dag met veel nieuwe contacten tot gevolg! Zakelijk speeddaten is een snelle, actieve, vermakelijke laagdrempelige, maar bovenal leuke manier om je netwerk uit te breiden, om kennis te maken en kennis uit te wisselen.


En test het tijdens netwerkevenement Dates4Business. Een beetje ondernemer doet tegenwoordig aan speeddaten : in één uur nieuwe zakelijke contacten opdoen. Kies de workshop zakelijk speeddaten voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven en leer je collega’s van een andere kant kennen! Zijn jullie bezig met het organiseren van een bedrijfsuitje met de insteek dat collega’s elkaar beter leren kennen?


Ontmoet tot leuke dates van jouw leeftijd op avond! Wat is de toegevoegde waarde van zakelijke speeddaten ? Door het organiseren van zakelijke speeddates op een event zorg je ervoor dat het ijs snel gebroken is. Het advies is dan ook om de speeddates te organiseren aan het begin van een event zodat de deelnemers na de tijd nog verder kunnen praten met de personen die ze ontmoet hebben. Met veel mensen tegelijk vaardigheden intrainen. Zet de deelnemers op stoelen in twee rijen tegenover elkaar.


Bedenk een pakkende naam en verwelkom ze: Welkom bij…. Je mag dus gerust zijn dat je bij een professionele en betrouwbare organisatie terecht komt. Speeddaten met vaardigheden legenda Hoe lang. Ik wil avonden gaan organiseren om in een korte tijd je netwerk uit te breiden. De praktijk wijst uit dat wie bedreven is in netwerken, beschikt over een krachtig instrument.


Zakelijk speeddaten organiseren

Een goed en uitgebreid netwerk maakt het leven makkelijker. Het je informatie nodig, bel een bekende. Je kan speeddaten op maar liefst verschillende locaties in Vlaanderen? Onze speeddate locaties vaak vlot bereikbaar zijn?


Na bevraging statistisch gezien elke speeddate groep resulteert in minstens relatie? Er elke maand gemiddeld speeddates doorgaan? We ongeveer 2speeddates per jaar organiseren ? Op deze manier kom je achter dingen die je nog helemaal niet wist over je collega’s. Uiteraard zijn de vragen wel enigzins werk gerelateerd.


Zakelijk speeddaten organiseren

De workshop zakelijk speeddaten wordt afgesloten met een quiz waarbij de deelnemers zelf voor input zullen zorgen. Welkomstwoord door Gerard van Keulen Presentatie John-Victor 17. Leer je collega’s van een andere kant kennen tijdens de workshop zakelijk speeddaten ! Dan is de workshop zakelijk speeddaten zeker iets voor jullie! Voor deze workshop hebben we een ruimte nodig met tafels en stoelen. Met de intentie om in een paar minuten twee mogelijke zakenpartners elkaar te laten ontdekken wat zij voor elkaar zouden kunnen betekenen.


Er bestaat ook nog een andere vorm van zakelijk speeddaten. Hierin spreken de partners met elkaar af om een zakelijk overleg bijv. Het zijn steeds gesprekken van maximaal tien minuten. De gesprekspartners aan de ene kant van de tafel blijven op hun plek, terwijl de andere gesprekspartner steeds doorschuift naar een volgende tafel.


Zakelijk speeddaten organiseren

In deze toolkit lees je hoe je zelf een speeddate kunt organiseren en tref je praktische voorbeelden aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts