maandag 14 september 2020

Wat doen met dreumes regen

Wie weet schuilt er in jou of je kleine wel een Picasso. Het weer in Denemarken: regen of zon tijdens de zomervakantie? Ja, superleuk met deze tips!


Wat doen met dreumes regen

Ik verzamelde heel veel ideeën om te spelen en sporten, koken en eten, knutselen, culturele dingen doen en veel meer. Gelukkig zijn er niet alleen leuke dingen buitenshuis, maar ook heel veel binnenshuis. Een grotere contradictie kan ik niet krijgen. Maar je weet nooit wat de zondag van volgende week ons gaat brengen. Dus ik kan maar beter wat activiteiten op papier hebben.


Hoef ik niet te lang naar het droevige weer te kijken en kan ik direct aan de slag met de leuke ideeën. Lees ook: Kinderparaplu kopen? Van doorzichtig tot met lichtjes of magie. Dit zijn dingen die je kunt doen tijdens een regenachtige dag: 1. Toffe regenkleding shoppen in een webshop, zodat je de volgende keer fashionable de deur uit kunt gaan zonder te klagen.


Naar een overdekt winkelcentrum ( wat een uitvinding!) 4. Dingen doen met een dreumes Tot voor kort dacht ik vaak bij dingen dat Skyler er te klein voor zou zijn. Hij groeit als kool en ik zie wel dat hij zichzelf goed ontwikkelt, maar het is natuurlijk een kindje van nog geen anderhalf jaar. Bij het Nijntjemuseum is voor peuters veel te doen en te ontdekken. Ook dit is een van de leuke uitjes met een peuter als het wat minder weer is: samen genieten van een leuke voorstelling in het theater, zoals Sam de Brandweerman, Woezel en Pip of Peppa Pig.


Daarom ging ik op zoek naar leuke activiteiten voor peuters en kleuters. Van knutselen, tot en met fijne of grove motoriek en sensopatisch spel. Geen zorgen, je hoeft ze natuurlijk echt niet allemaal te doen , maar je kunt deze lijst wel gebruiken als je even inspiratie nodig hebt. Ik deelde al eerder tips over wat mee te nemen tijdens een kampeervakantie met je kleintje, maar zeker in Nederland kan een beetje regendag-inspiratie ook wel eens nodig zijn #128521; Wat kun je doen met een peuter tijdens het kamperen in de regen ? Is het weekend en regent het pijpenstelen? Met andere woorden: zit jij met je handen in het haar en kinderen die het wel een verzetje kunnen gebruiken?


Wat doen met dreumes regen

Dit zijn de leukste dingen om binnen te doen als het buiten regent. Blegh, niet altijd fijn hoor die regen. Hier leuke dingen om te doen met je kind als het regent. Wat te doen als het regent?


Het is soms moeilijk zelf iets nieuws te bedenken. Wij geven je tips om een saaie, regenachtige dag om te toveren tot een knus moment binnen met je kinderen. Schilderen en knutselen. Creatief bezig zijn met je kind is vooral leuk en gezellig.


Laat de kunstenaar in jullie kids los! Ga naar Sint-Pietersburcht in Puurs Altijd een goed idee wanneer het miezerig weer is met af en toe wat opklaringen. Deze speeltuin is gebouwd achter een echt fort! Een heus speelparadijs voor kleine speelvogels. Wat ga je dit weekend doen met je dreumes ? Hieronder een lijst van leuke uitstapjes die voor jou en je dreumes leuk zijn.


Wat een geweldige ervaring Napels ontdekken op de fiets samen met Joël. Joël zijn advies opgevolgd om met de trein naar Napels te komen. Openbaar vervoer is heel goed te doen en zeer goedkoop. Activiteiten met uw dreumes Na het eerste levensjaar is uw kind geen baby meer maar ook nog geen peuter.


In het jaar tussen baby en peuter (tot 2) is uw kind een dreumes. Met een dreumes kunt u al veel meer activiteiten doen. Het leek even echt zomer te worden en toen. Zo kan een regenachtige dag toch nog eens extra leuk uitpakken.


De regen in met mijn nieuwe regenjas Navy Spot (via Hip in de regen ) 1. Als het regent krijg ik altijd zin om een filmpje te kijken. Hallo, wat doen jullie zoal met jullie dreumesen thuis als je meer binnen bent door het slechte weer? Mijn tweeling van maanden kan zich nog niet echt goed vermaken binnen, logisch ze zijn ook nog maar klein natuurlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts