vrijdag 3 november 2017

Ben ik aseksueel test

Ben ik aseksueel test

Mijn ervaring, ik ben geen expert! Mijn naam is Linda, jaar oud en ik woon in Haarlem. Ik ben enkele maanden geleden eens op het internet gaan zoeken of er nog meer mensen zijn met dit probleem.


En daar vernam ik wat aseksualiteit was. Ja, dit is wat ik ben , aseksueel. Het plaatje klopt helemaal. Er viel een last van mijn schouders: ik ben niet de enige!


Je kan dan ook niet genieten van seks want. Wanneer ben je aseksueel ? Aseksuelen hebben geen interesse in seks. Je bent aseksueel als je geen verlangens of lusten herkent wanneer je wordt blootgesteld aan seksuele prikkels.


Zowel mannen als vrouwen kunnen aseksueel zijn. Een aseksueel zijn is niet hetzelfde als een celibatair, die er voor kiest om geen seks te hebben. Ik ben Irma en ik denk dat ik misschien aseksueel ben. Ik las er deze week een artikel over in de yes en ben toen wat gaan denken.


Vandaar dat ik nu ook lid ben geworden van dit forum. Toch zou ik graag willen weten hoe jullie er over dachten aangezien jullie er wat meer ervaring mee hebben dan ik. Sophie praat onder andere met aseksueel Rianne. Deze aflevering is te zien op november om 20. Dat ik aseksueel ben , denk ik niet, maar ik weet niet wat het is.


Ik heb er met mn nieuwe vriend echt veel moeite mee, en ik baal er erg van, want wil hem niet elke keer teleurstellen, we hebben nu ook nog geen seks geha maar ik wil wel, maar ook weer niet. Maar zegt Martin: ‘We, en met we bedoel ik de losvaste groep van AVEN-forumleden, zeggen vaak aan nieuwkomers: jij bepaalt zelf of je jezelf aseksueel wilt noemen’. Dit veranderde toen ik meer inzicht kreeg in mijn hooggevoeligheid en ik bij Mezelf leerde blijven. Met mijn achtergrond als Toegepast Psycholoog ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van hooggevoelige vrouwen die last hebben van vermoeidheid.


Ik leer ze, vanuit een holistische visie, hoe ze energieker en productiever worden. Dus ben jij een man en zie je me zitten? Ik zie jou niet zitten, ga weg. Ik heb voor het gemak maar afgesproken met vriendinnen dat ik de aankomende maanden helemaal NIKS met mannen ga doen, wat ik ook meteen als argument kan gebruiken als jongens me proberen te zoenen of mee uit vragen.


Ben ik aseksueel test

Functioneel aseksueel zijn en seksuele gevoelens ervaren waar ze niets mee doen. Ik ben ook wel nieuwsgierig naar die test waar je het over hebt, ik heb nog nooit eerder van zo'n test gehoord. Mensen die sommige delen van seksualiteit ervaren maar niet alle.


Zoals Koffie al zegt kan je dat alleen zelf bepalen, als je andere vragen hebt die je helpen om bij dat antwoord te komen dan kunnen we je daar uiteraard bij helpen. Ik ben echt ernstig in dubio over het feit of ik aseksueel ben of niet, want volgens mij voldoe ik niet echt aan de criteria. Ik lees op internet veel dat aseksuele mensen terugschrikken voor intimiteit, niet tegen liefkozende aanrakingen kunnen, zelfs niet van zoenen houden. In theorie wel, maar dat wil niet zeggen dat je dat altijd blijft. Vooral als je jong bent, ben je op zoek naar je seksualiteit, lichamelijkheid en intimiteit.


En dat kan een beetje onwennig zijn. Hij heeft wel behoefte aan bijvoorbeeld masturbatie, maar puur voortkomend uit instinct. Begint het voorjaar voor jou met kriebels in je (onder)buik?


Ben je op dit moment hevig verliefd en breng je het weekend het liefst samen met hem in bed door? Ik snap mezelf helemaaal niet meer. Ik dacht jaar lang dat ik hetero was. Sinds weken denk ik dat ik bi ben. Hoe goed ben jij in deze Bloemenkennisquiz?


De Big Five-persoonlijkheidstest Waar op aarde zou ik moeten leven? Welke van de zeven hoofdzonden ben jij? Wat is je volgende bestemming?


Ik ben een vrouw Ik ben een man Iemand verleiden of versieren is niet makkelijk omdat je regelmatig ik wil gewoon vrienden zijn of ik ben niet klaar voor een vaste relatie of ik heb wat meer tijd voor mezelf nodig, maar het ligt niet aan jou te horen krijgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts