dinsdag 2 februari 2021

Zwitserland bbp per hoofd van de bevolking

Dit is een lijst van landen naar bruto binnenlands product ( bbp ) per hoofd van de bevolking. Definitie: Dit gegeven toont het bbp op basis van de koopkrachtpariteit gedeeld door de bevolking vanaf juli voor hetzelfde jaar. Beschrijving: De kaart die hier wordt weergegeven, laat zien hoe BNP - Per hoofd van de bevolking (koopkracht) per land varieert. De kleurtint van het land komt overeen met de grootte van de indicator.


Roemenië en Bulgarije hebben een BBP per hoofd van de bevolking dat net onder van het gemiddelde van de EU-ligt. De getallen zijn afkomstig van het Internationaal Monetair Fonds. Als er geen getallen voor een land beschikbaar waren, zijn getallen van de Verenigde Naties gebruikt.


Het bbp staat voor de omvang van de economie en is het eindresultaat van wat een land in een bepaald jaar ‘verdiend’ heeft met de productie van goederen en diensten. Zwitserland meer religies. De islam is de snelst-groeiende religie met van de bevolking. Bruto Binnenlands Product ( BBP ) per capita staat voor het BBP per hoofd van de bevolking , ofwel het BBP per geregistreerde inwoner van een land. Nederland behoort tot de rijkste landen ter wereld.


Het hoge welvaartsniveau in Luxemburg wordt voor een belangrijk deel verklaard door het grote aantal personen dat werkt in Luxemburg, maar daar niet woont. In Oostenrijk, dat door gestage groei in het bbp per hoofd van de bevolking klom naar de tweede plaats op de lijst, ligt het welvaartsniveau procent boven het gemiddelde. In plaats daarvan, factoren, zoals het BBP per hoofd van de bevolking , de jaarlijkse groei, de werkloosheid en de inflatie, alsmede de rente ons toelaten om de economieën te vergelijken in relatief gelijk. Om de levensstandaard te evalueren, wordt vaak het bbp per hoofd van de bevolking gebruikt, oftewel het bbp gecorrigeerd voor de omvang van de economie in termen van de bevolkingsomvang.


De Verenigde Staten hebben het meeste geld per hoofd van de bevolking , met $ 40aan gecorrigeerd besteedbaar inkomen per hoofd van de bevolking per huishouden. Dat brengt de Verenigde Staten 4 boven het OESO-gemiddelde. Het bnp per hoofd van de bevolking is een veelgebruikte maatstaf voor de grootte van een economie. Het bruto binnenlands product ( bbp ) van een land of van een regio is de marktwaarde van alle goederen en diensten die er op één jaar tijd worden geproduceerd.


Zwitserland bbp per hoofd van de bevolking

De TopTien van landen met het hoogste bbp per hoofd van de bevolking (PPP-basis) Noorwegen IJsland Ierland Zweden. Dat is bijna van het BBP. Meer dan van de burgers is gezond in Zweden en ze hebben een levensverwachting van 8jaar. In Europa hebben Luxemburgers verreweg het meeste te.


Als je zou kijken naar het bbp per hoofd , alles wat er in een land wordt verdiend behalve aan handel, dan zijn er slechts een paar landen rijker. De Verenigde Naties heeft onderzocht hoe gelukkig de inwoners van 1landen over de hele wereld zijn. Daarbij hebben ze rekening gehouden met zes variabelen: bbp per hoofd van de bevolking. Welzijn is een steeds belangrijkere graadmeter.


In onderstaand top lijstje zijn we uitgegaan van het bruto binnenlands product per hoofd van de bevolking. Dit is de totale geldwaarde van alle in een land geproduceerde goederen en diensten gedurende een bepaalde periode (meestal een jaar). Deze cijfers zijn beschikbaar gesteld door het IMF. De grootste economie van Afrika is Nigeria met een BBP van 5miljard dollar.


Deze getallen zeggen niets over de welvaart van een land. Dit terwijl de lidstaten van de Unie slechts van de oppervlakte van alle Europese landen beslaan. Zo is het dat de armste landen met een lage BBP per inwoner vooral genesteld zijn in Afrika, maar dat de rijkste landen zich vrij verspreidt hebben qua ligging op de wereld.


Zwitserland bbp per hoofd van de bevolking

De rijkdom van de inwoners van een bepaald land wordt weergegeven door de BBP per inwoner. Het Agentschap beheert de staatsleningen op de kapitaalmarkt. Het BBP per hoofd van de bevolking. Dit was ongeveer 3 van het bruto binnenlands product ( BBP ). De HDI is bedacht door de Verenigde Naties.


Het is een ingewikkelde wiskundige formule. Dat wil dus zeggen dat we vrij goed presteren in het land. Volgens de onderzoeken hebben de een BBP van ongeveer 43. Dit cijfer is gebasseerd op. Het begrip ‘rijk’ kun je op verschillende manieren uitleggen, dus berekenen.


Zwitserland bbp per hoofd van de bevolking

De nominale per capita BBP hoger is dan die van de grotere West- en Centraal-Europese economieën en Japan. Vergelijk dat eens met top qua koopkracht van de arrondissementen in Frankrijk. De product ruimte is een netwerk dat producten verbind die naar alle waarschijnlijkheid co-geexporteerd worden en kan worden gebruikt om de ontwikkeling van de export structuur van een land te voorspellen. The economy van Duitsland has an Economic Complexity Index (ECI) of making it the most complex country. De economische groei wordt echter in zeer sterke mate aangedreven door de olieprijsontwikkeling , de stijgende productie van aardolie en aardgas en de grote toestroom van buitenlandse investeringen in de olie- en gassector.


Dit geeft een indicatie van hoe productief gemiddeld elke burger is. Maar het is zeker van de geloofsbrieven van de verheven micro-Staten. Iedereen die over Singapore reacties op de extreme eerlijkheid en integriteit van de bureaucratie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts