woensdag 27 januari 2021

Zwembad durbuy

U kunt gebruikmaken van een balkon en een kinderspeelplaats. Durbuy met gratis WiFi en uitzicht op de tuin. Naast het klassieke zwembad waar je baantjes kan trekken, is er ook een subtropisch gedeelte met water van graden, palmbomen, een glijbaan en een jacuzzi.


Zwembad durbuy

Het is er meestal erg rustig, en na het zwemmen kan je even uitrusten in de cafetaria. Ook de sauna en de jacuzzi garanderen een dagje vol plezier en. Nu PROMO korting op alle midweeks in november, december, januari en februari.


Van begin mei tot eind september is de watertemperatuur aangenaam warm (min 25°C). Kinderen kunnen naar hartenlust spelen in het openluchtzwembad. Overdekt zwembad in Bohon.


Palm- en bananenbomen zorgen voor een warme en ontspannende, tropische sfeer, op km van Durbuy. Voor het middeleeuwse stadje vond ik een kort bezoek voldoende, het is erg commercieel en uiteraard klein, maar de omringende dorpen van de gemeente zijn zeker een bezoek waard en hebben zeker zoveel geschiedenis. Dit kleine stadje ligt op slechts km.


Voor meer informatie zie onze website. Er is een verwarmd indoor zwembad met peuterbad met rondom een zonneweide. Tijdens de vakantie en in het weekend: van 10. Het zwembad is geopend: Buiten de vakantie, alle dagen van 10.


From the park, you can access the wooded hills on foot. The surrounding area offers many possibilities, such as many sports activities, views and charming villages. Verzorcht zwembad met een groot bad met een glijbaan en jacuzzi.


Naast het bad zijn er enkele ligstoelen en palmbomen geplaatst om een relaxte sfeer te creëren. Opgepast : badmuts en klassiek badpak verplicht. In het weekend open tussen 09h– 18hOok op weekdagen tijdens schoolvakanties. Ard’Cube is een moderne zeer goed geïsoleerde villa met binnenzwembad midden in de natuur aan de rand van het dorpje Noiseux in de nabijheid van de Ourthe en Durbuy.


Zwembad durbuy

Ruime voorraa Snelle levering en Scherpe prijzen. Eerlijk, Deskundig Advies. De taverne heeft ruime openingsuren en is een leuke plaats waar je zicht hebt op het zwembad aan de ruime vensters.


Jezelf nu en dan eens in de watten leggen zorgt ervoor dat stress van je afglijdt en je tot rust komt. Ontdek Zwembad Barvaux in onze gids voor familie-uitjes. Deze plek is gelegen in Barvaux-sur-Ourthe in de categorie Zwembad en zwemplaats. Vakantiehuis met zwembad in Durbuy. Vrijstaande bungalow voor 5-personen.


Het park Temidden van de bossen in het prachtige. Zodat in ons geval met kleine kinderen, deze deur gewoon op slot kon en ze niet ongezien bij het zwembad konden komen. Jammer was dat er niet een klein grasveldje bij was.


Ontdek de beste Zwembad restaurants op TheFork (voorheen IENS), van eetcafé tot sterrenzaak. Lees recensies en reserveer direct! Deze vakantiewoning is gelegen op een landgoed van ha, geheel omgeven door een eikenbos. Het grote inpandige verwarmde zwembad en de sauna staan garant voor een heerlijk verblijf onder alle weersomstandigheden.


Zwembad durbuy

De villa heeft een sfeervolle woonkamer met openhaard partij en beschikt over een TV, dvd en stereo-installatie. Ze is volledig particulier bezit. Landhuis Isamar is een luxe vakantiehuis met verwarmd zwembad en gelegen in de Belgische Ardennen. Het is de ideale vakantiebestemming voor families, groepen en bedrijven tot maximum personen. De villa is gelegen in de rustige en groene omkadering van de Belgische Ardennen.


In het hartje van de Belgische Ardennen ligt onze moderne ingerichte bungalow in het vakantiepark Sunclass Durbuy. Luxueuze vakantiehuis, groepshuis of hotel in de Belgische Ardennen. Voor verkoeling neem je een duik in het heerlijke zwembad van dit vakantiehuis.


De villa is mooi gelegen aan de rand van een klein dorp op ongeveer kilometer afstand van Durbuy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts