woensdag 6 januari 2021

Ziggo tv pakket

Dan krijg je een gratis tv - pakket naar keuze als je Ziggo neemt op hetzelfde adres als je Vodafone Scherp, Start, Smart, Red of Black abonnement. Je breidt als het ware je tv uit naar je pc, laptop, mobiel of tablet. En kijkt waar je maar wilt, zowel in Nederland als in de EU. Ben je onderweg en wil je toch wat opnemen?


Dat kan gewoon op afstand. Ziggo kent drie tv - en internetabonnementen die je kunt vergelijken. Allemaal met interactieve tv en een verschillende internetsnelheid. Het gemak van een pakket is dat je alles in keer geregeld hebt.


In een klap internet en tv geregeld. Liever wat uitgebreider kiezen? Je kunt ook zelf samenstellen. Ik heb je abonnement er nog even bij gepakt en alles staat gereed aan deze kant. Ziggo TV is beschikbaar op basis van drie verschillende pakketten.


Ziggo tv pakket

Maak gebruik van het TV Standaard pakket met meer dan zenders, of kies voor een van de meer uitgebreide pakketten met meer zenders en extra’s. Met extra zenders en onbeperkt genieten van honderden films en series on demand. En ook geniet je van exclusieve HBO. Stel nu zelf je ideale pakket samen. In slechts stappen heb jij het perfect internet-, tv - en bellenabonnement samengesteld.


Ziggo biedt de beste Alles-in-pakketten waar je uit kunt kiezen. Zowel internet, tv , als bellen. Krijg exclusieve kortingen en 30-dagen geld terug garantie. Bekijk het overzicht en kies vervolgens wat bij u past.


Nu met leuke aanbiedingen! Het is (bijna) november, dus tijd voor een nieuwe Ziggo Zender van de Maand. Deze maand genieten alle klanten van Ziggo gratis van de prachtige zender Mezzo! Een extra tv - pakket kun je elke maand wisselen in Mijn Ziggo.


Leef je uit met dubbele data. Elke maand verdubbelen we de mobiele databundel van álle Start en Red abonnementen op je adres. Het hele gezin geniet dus mee, iedere maand weer. Je krijgt gratis het Veilig online pakket t. Wanneer is het pakket geactiveerd of aangevraagd.


Ziggo tv pakket

Het Ziggo internet en TV abonnement is wat dat betreft compleet genoeg om heel veel plezier aan te beleven met het hele gezin. Maar laten we nog iets verder kijken naar het Ziggo pakket TV. Bij Ziggo TV geniet u automatisch van Ziggo Interactieve TV. Bestel Tijdelijk Met Hoge Korting!


Nu Met Gratis Cadeaukaart t. Binnen uur hoort het te werken. Ook kun je via Mijn Ziggo de zenders even opnieuw ophalen via Mijn Ziggo. Zenderaanbod opgehaald maar het oude pakket movies en series L blijft staan. Dit versnelt het proces. Extra TV - pakket Via Mijn Ziggo kun je jouw abonnement op een bestaand extra TV - pakket opzeggen.


Als je voldoet aan de voorwaarden voor gratis extra’s kun je deze vervolgens weer gratis aanzetten. Je huidige extra TV -pakketten behouden en er eentje gratis bijnemen kan natuurlijk ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts