woensdag 27 mei 2020

Welke kleuren maken je bruiner

Zon of geen zon, de zomer komt eraan en dan draag je het liefst kleuren waardoor je bruiner lijkt. Experimenteer met het gebruiken van verschillende hoeveelheden primaire en secundaire kleuren en kijk hoeveel bruintinten je kunt maken. Om bepaalde kleuren te krijgen, moet je vaak verschillende kleuren door elkaar mengen.


Welke kleuren maken je bruiner

Om je bruin dieper van kleur te maken voeg je meer van de kleuren toe waarmee je begonnen bent. Meng alles goed door elkaar. Om het wat vlakker van kleur te maken kun je er wat grijze verf bij doen die niet te licht en ook niet te donker is.


If you have it, flaunt it, dus die tan wil je laten zien ook. Door deze vijf kleuren te dragen, lijk je bruiner. Je hoeft je heus niet elke dag in het wit te kleden om je gebronsde huid mooi uit te laten komen. Blekere vrouwen hebben meestal een roze ondertoon. Heb je eerder een warme, gelige ondertoon dan ga je best voor wit, oranje, bruin en groen.


Kleuren zoals blauw en rood passen bij jou. Meiden met lichter haar dragen best een lichte kleur om er bruiner uit te zien. Tja, het liefst lijk je bruiner (lees:VEEL bruiner ). Maar toch,… nadat we hebben verklapt welke bikini het beste bij jouw figuur past gaan we je natuurlijk ook blij maken met een bruine huid zonder zon. Welke kleuren passen bij een bleke huid? Zo lijk je namelijk bruiner als je de juiste kleuren gebruikt.


Deze kleuren later je bruiner lijken in de winter. We hebben zo veel kleurtjes in onze kast hangen dat we niet meer weten welke kleuren we moeten dragen voor dit grijze en grauwe seizoen. Wil je nog bruiner lijken?


Kies dan voor felle kleuren (zoals bijvoorbeeld geel of roze) of ga voor een witte bikini! Tip: Wissel af met verschillende bikini’s. Door het kleurcontrast lijkt je huid nog bruiner. Wanneer je ze afwisselend draagt vermijd je witte strepen en word je mooier egaal bruin!


Ben je benieuwd naar welke bikini stijl het. Met deze kleuren lijk je meteen bruiner. Dan kun je altijd nog de perfecte nagellakkleur kiezen die jouw handen bruiner laat lijken! Roze is een heerlijk zomerse kleur die de warme kleur in je huid naar boven haalt.


Welke kleuren maken je bruiner

Hoe maak je de kleur bruin? Veel mensen hebben geen idee hoe ze bruin maken , het staat immers niet op de kleurencirkel. Je kunt bruin maken door de drie primaire kleuren met elkaar te mixen, maar vaak kom je dan op aparte bruin uit die je niet wilt. Je kunt een eindeloos spectrum aan tinten bruin maken door de primaire kleuren magenta (rood), cyaan (blauw) en geel te mengen. Als je verf gebruikt kun je beter een paletmes gebruiken dan een kwast.


Om bruin te maken moet je de drie primaire kleuren mengen, waarbij je net iets meer magenta en geel gebruikt. Nou, de basis kleuren vind je in een kleurencirkel (zie afbeelding), wat een handig hulpmiddel is voor het kleuren mengen. De kleurencirkel laat namelijk precies zien welke primaire kleuren (basis kleuren ) je moet mengen om een secundaire kleur te krijgen. Wanneer je de secundaire kleuren gaat mengen krijg je weer tertiaire kleuren.


Je huidpigmenten mogen je dan niet gunstig gezind zijn voor een bruin kleurtje, deze kleuren zijn het alleszins wel! Want jawel, het dragen van de juiste kleuren zou je weleens bruiner doen uitzien dan je bent. Enkel je ondertoon achterhalen, en dat bruine velletje wordt kinderspel!


We hebben een blog geschreven met tips hoe je de beste grijsdekking krijgt en welke kleur bij je huid past omdat de kleur van je huid vaak ook mee verandert. Gebruik dan de haarkleur advies tool. In stappen zie je uit welke kleuren je kunt kiezen.


Om erachter te komen welke kleuren jou het beste staan, hoef je alleen maar de “goud of zilver” check te doen: ga voor de spiegel staan en houd afwisselends iets goudkleurigs en iets zilverkleurigs bij je gezicht en kijk wat er frisser uitziet. Wint gou dan heb je een teint met een gele ondertoon en staan warme kleuren je goed. Dan ik raad je dus echt aan, maak voor jezelf eens een kleurenkaart en noteer er ook op welke soort en vooral welke hoeveelheid je gebruikt hebt. Zo ga je een inzicht krijgen over tinten en hoeveelheden.


Vroeger was dat echter nog veel moeilijker. Door te spelen met de proporties van je kleding kun je kilo’s lichter lijken. Als je een maatje meer hebt is het best lastig om leuke kleren te vinden. Dit is een megatruc om slanker te lijken zonder af te vallen.


Welke kleuren maken je bruiner

Het klinkt simpel, maar het heeft een opzienbarend effect: vermijd horizontale lijnen in je kleding. Dit is werkelijk een megatruc om slanker te lijken. Horizontale lijnen maken je korter en voller.


Heb je van jezelf een mooie getinte huid (of ga je alweer voor de tweede keer op vakantie)? Alle kleuren zullen je namelijk goed staan! Dus mijn tip: zorg dat je genoeg licht hebt en onthoud goed welke plekjes je al gehad hebt. Over de kleur ben ik wel tevreden, want het resultaat is duidelijk zichtbaar. Je zou het misschien niet zeggen, maar ook neutrale aardetinten maken je instant bruiner.


Camel, bruin, zandkleur, kakigroen of olijfgroen complementeren de warmte van je huid. Want als je de ‘verkeerde’ kleuren draagt kun je er een ‘ziek’ uitzien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts