vrijdag 3 april 2020

Woordenlijst groep 6

Woordenlijst groep Week Een lange klank aan het eind van een klankgroep. Is de klank lang, zet er dan één op de gang. Week Korte klank aan het eind van een klankgroep. Oefen online, genereer werkbladen, speel een spelletje of flits de woorden van de week.


Woordenlijst groep 6

Al deze mogelijkheden en meer zijn verwerkt in de spellingspagina van de methode Staal. Bekijk alle woordpakketten of kies hieronder gelijk uw groep. Your browser does not appear to support HTML5. Try upgrading your browser to the latest version. Spelling oefenen kan ook heel leuk zijn.


Hier oefen je je woordpakket met leuke spelletjes! Taal groep : Woordenschat. Hoewel ze van een andere methode zijn dan wij op school gebruiken, kunt u de lijsten goed gebruiken om bij uw zoon of dochter thuis een dictee af te nemen.


De ouders hielden de tijd bij met een zandloper of op hun telefoon. Terwijl een ander leest, lezen zij mee. Op deze pagina worden frames gebruikt, maar uw browser ondersteunt geen frames.


We werken met de methode STAAL. Kijk voor taaladvies op Taaladvies. Meer taalhulp vind je op. Ook in groep is deze verdeling nog van kracht, maar uiteraard zijn de woorden langer en wat moeilijker dan in groep 5. Binnen die verdeling worden spellingwoorden opgesplitst in categorieën.


In spellinglessen in groep staat vaak één categorie centraal. Tegenstellingen Synoniemen Tegenstellingen 2. Alle woorden hebben met vakantie te maken. Uitleg: Beantwoord de korte meerkeuzevragen rechts door op het goede antwoord te klikken. Je kunt hier ontdekken wat je allemaal al weet van de wereld om je heen. Klik links op het niveau waarmee je wilt oefenen, kies een woordenlijst uit dat niveau, dan verschijnt het oefenschermpje.


Je kunt zelf een snelheid kiezen die het best bij je past. Let op: Sluit het oefenschermpje voordat je weer een andere woordenlijst aanklikt. Er wordt in groep zes best hard gewerkt hoor! Het gaat wat sneller dan in groep vijf en het wordt natuurlijk allemaal wat moeilijker.


Basisschool CBS De Zeester Marknesse. This site uses cookies and similar technologies. Welkom op de groep pagina. Start met een 5-stappenplan, leer in stappen en haal medailles en diploma’s.


Of kies een van de spelletjes of oefeningen om bijvoorbeeld keersommen en deelsommen te oefenen. Week Week Week Week Week Woorden met ch. De woorden hieronder voor groep bestaan uit elementaire woorden.


Ieder kind in groep moet deze kennen. Ze vormen het fundament voor de opbouw van de woordenschat. Als je me een e-mailadres geef stuur ik het naar je op. Ik heb geen ervaring met de methode Staal.


Het is een leuk bestandje met categorie kaarten met plaatjes in kleur. Een bepaalde regel wordt uitgelegd met vijf woorden om te oefenen. In tegenstelling tot Squla en andere oefensites is oefenen op deze website namelijk helemaal gratis!


Woordenlijst groep 6

WOORDENLIJST I MI-OOI-OEI-WOORD. In groep krijgen de kinderen verschillende cito-toetsen. Groep thema Groep thema P. Bekijk het overzicht van alle cito toetsen en de uitleg over de scores van de cito toetsen.


Let op: controleer altijd of de woordenlijst de juiste en correct is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts