woensdag 8 april 2020

Wat een jaar vtm herbekijken

Host Koen Wauters keert met teamcaptains Nathalie Meskens en Jonas Van Geel en een trits gasten terug naar een jaar dat ze bewust meemaakten. Klaar om terug te vliegen naar de nineties? Gordels aan en we zijn weg! Meer info hierover vind je verder in ons helpcenter. Daarnaast kan je verschillende programma’s ook gratis herbekijken via Stievie FREE.


Je installeert hiervoor best de Stievie-app of surft naar stievie. Elke aflevering staat in het teken van één bepaald jaar. Dat late uitzenduur is een voordeel”, zegt Parmentier. Belgisch televisieprogramma en wordt uitgezonden door VTM.


Elke week gaan Koen Wauters , Nathalie Meskens en Jonas Van Geel terug in de tijd naar een bepaald jaar. Elke dag brengt het nieuwsprogramma het belangrijkste en opvallendste nieuws uit binnen- en buitenlands en achtergrondinformatie. Wedstrijdreglement Wat Een Jaar. Organisatie van de wedstrijd.


Dromen die ze ooit hebben moeten laten varen. Wij kleuren alles rood! Maak kans op de Wakandy kussensloop! Win een Pokémon goodiepakket. Ik heb een uitzending gemist.


Hoe kan ik deze uitzending toch nog bekijken? Kan ik de reclame doorspoelen? Wat is het verschil met de video-on-demand-service op je digitale televisie? Vijftig kilo vermageren, een kindje adopteren, de Mont Ventoux beklimmen… Caths gasten zijn stuk voor stuk vastberaden om hun voornemen waar te maken.


Wat een jaar vtm herbekijken

Inspirerend magazine bij Eén, een televisienet van VRT voor de hele familie. Ontdek de trailer en extra informatie. Spel : Een tropische hete zomer, de allereerste oliecrisis, Will Tura die trouwt met zijn Jenny en Demis Roussos die de ene hit na de andere scoort.


Theo Hiddema heeft een oplossing! Forum voor Democratie -FVD. Maar even: kan jij Jonas en Koen serieus nemen in die outfits?


Wat een jaar vtm herbekijken

Ook via de nieuwste versie van de app, die over enkele weken wordt uitgebracht, zijn programma's als 'Telefacts', 'Familie' en 'Stadion' voortaan gratis te herbekijken. Wat een prachtig begin van deze medley! Een kennismaking met de nieuwe site en videoservice.


Niet verwonderlijk biedt de opgefriste startpagina van vtm. Lees ook: Dit is uw Beeld van het jaar. De rechtbank stelde dat André Gyselbrecht veroordeeld moet worden tot een strenge, effectieve gevangenisstraf. Enkel zijn gunstig strafblad werd als een echte verzachtende omstandigheid omschreven.


Pierre Serry krijgt jaar cel, Evert de Clercq jaar cel en Roy Larmit jaar cel. Het is het nieuwe familieprogramma van Koen Wauters, Jonas Van Geel en Nathalie Meskens. Er wordt een duik terug in de tijd genomen.


VTM wil nog eens scoren op zaterdagavon en kiest voor een combinatie van pure retro en familie-entertainment. Nederland en moet nu dus gesmaakt worden in. Op één computer die in een hoekje van de redactie stond.


De wedstrijd is voor het eerst ook live bij VTM te zien, vanaf 14. Landgenoot Philippe Gilbert steekt het niet onder stoelen of banken dat hij dit jaar graag Milaan-San Remo wil winnen. Het is altijd moeilijk om in Milaan-San Remo het wedstrijdverloop te voorspellen. Hij toont zich althans tevreden over het succes van VTM GO: maandelijks gebruiken 400.


VTM (Vlaamse Televisie Maatschappij) is de grootste commerciële televisiezender van België en is eigendom van mediabedrijf Medialaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts