vrijdag 24 januari 2020

Vrt nieuws app

Het biedt je tekst, beeld en audio gebundeld in rubrieken en dossiers, met extra duiding door onze experten. Het aanbod dat valt onder de openbare omroep-opdracht (zoals de video- app van VRTNWS, Sporza en VRT-radio) wordt gratis ter beschikking gesteld. We zoomen ook dieper in op items door achtergrondverhalen, analyses van onze vele experten en opiniestukken.


Vrt nieuws app

Altijd helder uitgeleg zowel in tekst als in video. See screenshots, read the latest customer reviews, and compare ratings for De Redactie deredactie vrt nieuws. Online kijken was nog nooit zo makkelijk.


All radio streams and radio stations at one glance. Deze nieuwe applicatie bouwt verder op het concept en stijl van de mobiele site van deredactie. Désormais, votre station de radio préférée est dans votre poche grâce à notre application pratique. Bekijk schermafdrukken, lees de recentste klantbeoordelingen en vergelijk waarderingen voor De Redactie deredactie vrt nieuws. Hier vind je een selectie van het nieuws uit.


Vrt nieuws app

Voor wedstrijden op deze pagina is het wedstrijdreglement van de VRT. VRT , Schaarbeek, Belgium. Gratis en online op vrtnu. Vlaamse publieke omroep. De meesten zullen je als slachtoffer zien.


Van Frankrijk tot Chili: wereldwijd komen mensen op straat. Onze experten leggen uit wat er aan de hand is De voorbije weken haalden tal van protesten het nieuws. Radio BE Brüssel Pop, Oldies.


Volg het laatste nieuws van vandaag op MSN. Het videoplatform is tot op heden enkel via de site vrtnu. De boarding is bij deze afgelopen en de gates zijn gesloten. Op basis van jouw profiel en gebruik van de app krijg je nieuwsberichten die aansluiten op jouw interesses. Dank unserer Handy- App trägst du deinen Lieblingsradiosender jetzt bei dir in deiner Tasche.


Meervoud: apps Samenstellingen met app worden als één woord gespel tenzij de klinkers botsen. Een streepje voor app kan de leesbaarheid bevorderen. Maar de kijkervaring was. Deel via het ingebouwd feedback-formulier zeker jouw persoonlijke ervaringen met de app. Zo help je ons om hem nog beter af te stemmen op jouw behoeften.


Net omdat je zo belangrijk voor ons bent, dragen wij zorg voor jouw privacy en gegevens. Gisteren, 22:in Regionaal nieuws. In een koffer onder zijn bed zaten duizend nitraten. Op zolder naast de kinderkamer lagen nog eens duizend stuks illegaal vuurwerk. Die komt er maar liefst anderhalf jaar nadat de dienst zelf gelanceerd werd.


Later dit jaar volgt er ook een app. Het ging telkens over één en dezelfde persoon, Bart De Pauw. Het was voor die getuigen al niet makkelijk om hun verhaal te doen. Samen met partners liet de innovatieafdeling bezoekers gepersonaliseerde en interactieve radio beleven, mediatoepassingen in een smart city verkennen en de mogelijkheden van technologie voor mediatoegankelijkheid ontdekken.


We hebben onze website helemaal vernieuwd! Vanuit de app kan je de muziek die je leuk vindt delen met je vrienden via sociale media. Het woord ter vervanging van ‘mijn’ in een zin als ‘me moeder vindt dat ik raar praat’ kreeg procent van de stemmen. Android- en Apple-apparatuur is ook in Nederland te bekijken.


Je komt terecht in een uitdagende werkomgeving, waar heel wat groeimogelijkheden zijn. Live stream plus station schedule and song playlist. Listen to your favorite radio stations at Streema.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts