woensdag 2 augustus 2017

Travelbird overgenomen

Daarover is dinsdag overeenstemming bereikt. Raadpleeg voor meer informatie ons cookiebeleid hier. Zo laat curator Jan Padberg weten. De organisatie wordt wel een stuk kleiner.


Travelbird overgenomen

Naar verluidt blijven er van de 2werknemers nog ongeveer over. Nederlandse aanbiedingenwebsite Boekvandaag. De curator heeft echter wel vertrouwen in een doorstart, zij het in afgeslankte vorm.


Hierbij nemen wij ook een link op naar uw webpagina met meer informatie en een logo of banner. En daar weten ze er niet van af (min in de wacht). Advies van de Tui medewerker: Ik moet het vanmiddag nog maar proberen te bellen waar mijn reisbescheiden staan. De aanbieder van vakantiedeals, die zestig mensen op de loonlijst heeft staan, gaat voor het eerst ervaring opdoen met besloten reisverkoop.


Die hoop bleek ongegrond. Mensen die een reis hadden geboekt waren aangewezen op de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Dat heeft Carin Beckers, adjunct-directeur van garantiefonds SGR, gezegd naar aanleiding van berichtgeving door De Telegraaf. TravelBird is failliet verklaard. De noodlijdende reisorganisatie kreeg.


Exclusive Deals, Central Locations! Save with Our Price Guarantee. Dat is voor velen verwarrend. Wij zijn altijd up to date. Dagelijks nieuwe kortingen.


Travelbird overgenomen

Het Britse Secret Escapes Group heeft de activa en activiteiten van het bedrijf overgenomen , maar er gaan waarschijnlijk niet meer dan van de oorspronkelijke ruim 3medewerkers mee. Bij het boeken van de ticket per abuis de echtgenoot naam overgenomen van de paspoort (ev) in plaats van de meisjenaam. Toch maakt de failliete reisorganisatie een doorstart onder een nieuwe eigenaar. De Britse Secret Escapes Group heeft het bedrijf met al haar activa en al haar activiteiten overgenomen. We hadden bij hen een 17-daagse rondreis door Indonesië geboekt, met vertrek op november.


Op oktober werd ons. Er gaan waarschijnlijk niet meer dan van de oorspronkelijke ruim 3medewerkers mee naar de nieuwe. Mijn langere reizen plan ik wel zelf. Afin de garantir le haut niveau de sécurité de vos données personnelles, nous allons bientôt bloquer l’accès à notre site aux navigateurs obsolètes. Wel werd op november in een mail verwezen naar de site van Secret Escapes, die boordevol staat met goedkope trips.


Het lijkt wel een lookalike van de overgenomen touroperator uit Amsterdam. It takes SGR time to properly monitor and refund all claims. In the meantime, more than 5claims have been refunded and SGR helped more than 0people – who were already at their destination – with their hotel. Hun uitgangspunt was: eenvoud in keuzes en eenvoud in boeken.


Beide partijen gingen een jaar geleden al met elkaar in zee. Deze samenwerking verliep dermate goed dat nu is besloten tot een volledige overname. Doel van het klachtenbox-platform. De consumentenorganisatie Test Aankoop stelt de consument, zowel met als zonder hoedanigheid van abonnee van de organisatie, in staat om via het online klachtenbox-platform rechtstreeks een bedrijf aan te schrijven waarmee hij in conflict is of waarmee hij een meningsverschil heeft. Waar vind je tegenwoordig nog een beroemd strand dat niet volkomen is overgenomen door bezoekers?


Je moet er wellicht voor naar Turks- en Caicoseilanden, ten zuiden van de Bahama’s, maar dat is alleen maar goed. Grace Bay is zowel een tropisch strand als een exclusieve bestemming in de Cariben. De AEX kreeg maandag te maken met lichte tegenwind nadat bij de start de grens van 6punten nog binnen handbereik was.


De opgelaaide vrees dat China mogelijk dwars zal gaan liggen in de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts