donderdag 4 augustus 2016

Facebook zoeken in berichten

Ga voor hulp met de Messenger-app naar het Helpcentrum van Messenger. Je kunt zoeken naar chatberichten van een specifieke persoon of op trefwoorden in een chatbericht. Click a filter at the top (example: People, Photos) to narrow your search. Hierbij speelt actualiteit een grote rol maar ook hoe (vaak) de zoektermen voorkomen in die berichten. Als je gaat zoeken met trefwoorden (bijvoorbeeld Caroline bruiloft of recept koekjes Lisa), zie je resultaten die je kunt filteren.


See actions taken by the people who manage and post content. Maar … Waar zit dan nu eigenlijk weer? Connect with friends, family and other people you know. Share photos and videos, send messages and get updates. Wanneer je begint te zoeken met trefwoorden (bijvoorbeeld bruiloft Carolien), wordt een lijst met resultaten weergegeven die je kunt filteren.


Zoeken helpt de gebruiker met het snel vinden van belangrijke berichten of gesprekken, verbergen van berichten helpt met het privacy beheer en blokkeren in het weghouden van spamberichten. Afbeeldingen maken het plaatsen van facebook berichten leuker en interactiever. Het is alleen erg moeilijk om binnen facebook te zoeken naar deze afbeeldingen.


Facebook zoeken in berichten

Het is met onze zoekbalk mogelijk om wel op afbeeldingen en plaatjes te zoeken binnen facebook. Dit gaat heel snel en bovendien nog anoniem ook. Resultaten die je te zien krijgt, zijn mensen, apps en pagina’s. Je hoeft je instellingen niet altijd op Engels te laten staan, als je dat niet wilt. Het mooie is, je kunt ook berichten doorzoeken.


Het klinkt allemaal een beetje spannender dan het in werkelijkheid is. Alle berichten die in het verleden in je tijdlijn verschenen zijn, zijn opnieuw vindbaar met deze. Verborgen berichtverzoeken zijn berichten die mensen kunnen sturen naar jou.


Dit is mogelijk met Foupas. Je krijgt wel erg veel reclame maar het werk wel. Foupas doorzoekt openbare groepen, pagina’s, profielen, berichten , foto’s en video.


Waarschijnlijk heeft het sociale netwerk deze maatregel genomen om spam berichten tot een minimum te beperken. Het is dus perfect mogelijk dat je een aantal berichten hebt ontvangen die geen spam zijn, maar die je nooit hebt gezien. Het is niet weg hoor, alleen een beetje verstopt.


Facebook zoeken in berichten

Zoeken naar berichten op deze pagina’ staat rechtsboven onder de omslagfoto. Maar alleen als je in het menu links op ‘ Berichten ’ hebt geklikt. Onmiddellijk gaat iOS aan de slag om de resultaten te zoeken , tik in het overzicht op het resultaat dat je wil openen.


Vanaf iOS wordt overigens onmiddellijk het zoekresultaat geopend in de Berichten applicatie, net zo handig als je aan het zoeken bent. In voorgaande versie moest je nog handmatig zoeken naar dat ene bericht. Het zijn meestal niet de méést aantrekkelijke foto’s. Binnen onze zoekfunctie is het mogelijk om te zoeken op afbeeldingen.


Facebook zoeken in berichten

Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een afbeelding of foto van een bepaald persoon, dan kan je dit gewoon in de zoekbalk invoeren. U ziet wat uw vrienden meemaken en kunt daarop reageren. Of plaats via de computer zelf een bericht over iets wat u bezighoudt.


Hoeveel mensen het bericht zien na betaling hangt af van het soort bericht en het aantaldat de pagina heeft. Vul een naam, bedrijfsnaam of plaats in en druk op zoek. Op vrijdag december vanaf 22u tot 04u kunnen alle leden van de geregistreerde jeugdbewegingen schoen per persoon achterlaten in de Plectrum na in inschrijving. Als we archiveren kiezen, zullen de berichten en gesprekken niet langer meer in de lijst voorkomen, maar kunnen we ze altijd vinden in ons account. Dit was al mogelijk met programma’s als Hootsuite en Tweetdeck.


Je kunt je berichten (of updates) dus inplannen voor publicatie op een later tijdstip. Sms en videochat met elkaar wanneer je wilt om de groep bij elkaar te brengen. STUUR EEN CHATBERICHT - Je hoeft geen telefoonnummers meer uit te wisselen, maar stuurt gewoon een chatbericht.


Zodra u bent ingelogd in de app, zoekt u de gebruiker van wie u het gesprek wilt beluisteren en selecteer deze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts