maandag 5 oktober 2015

Bellen in belgie met nederlandse telefoon

Naar het buitenland bellen kan nog al eens ingewikkeld zijn. Hoe zit dat met die landcodes? Welk getal moet ik weglaten? Zit je met een van deze vragen, of misschien een andere? Met deze korte handleiding kun je zo naar dat telefoonnummer uit België bellen.


Kan ik zowel mijn vaste als mobiele telefoon gebruiken om via Hallobuitenland naar België te bellen ? Ook als u bijvoorbeeld geen vaste telefoon heeft kunt u gewoon met uw mobiele telefoon bellen. Hiervoor heeft u geen extra app nodig! Dan ka dit nog wel eens ingewikkeld zijn. Wat moet je laten staan? Met deze onderstaande uitleg leggen we je uit hoe je met je gsm, of met een vaste telefoon in het buitenland naar Nederland kunt bellen.


Deze handleiding werkt uiteraard ook voor mensen woonachtig in België, die naar Nederland willen bellen. Om België te bellen vanuit het buitenland gebruik je het internationaal toegangsnummer, de landcode ¨32¨, het netnummer zonder ¨0¨ en het lokale nummer. Mobiele nummers in België hebben cijfers die altijd met ¨04¨ beginnen. Er zijn geen vaste cijfers per provider.


Bellen naar landen buiten de EU kan nog steeds voor aanzienlijke kosten zorgen. Hoe dat zit leggen we hier uit. Tip: Bel voordelig met Orange. Check zeker de voordelige abonnementen van Orange. Wil je bellen naar een buitenlands nummer, of wil je bellen in het buitenland?


Dit werkt anders dan bellen binnen Nederland: Je toetst een landcode in vóór elk nummer dat je belt. Wil je vanuit Nederland bellen naar het buitenland? Dan heb je geen bundel nodig. Je betaalt het tarief voor bellen vanuit Nederland naar het buitenland.


Vanaf je vakantieadres kun je dus gewoon naar Nederland of andere EU-landen bellen tegen dezelfde kosten als je in Nederland gewend bent. Anoniem bellen met uw Mobiel. Het is heel eenvoudig om met een mobiele telefoon (gsm) anoniem te bellen naar een ander. Volg onderstaande instructies om anoniem te bellen.


Vergelijk alle actuele beltarieven om naar Belgie te bellen op Televergelijk. Gelukkig zijn er heel wat nuttige tips om goedkoop te bellen en zorgeloos te telefoneren en internetten in de VS. Om te kunnen bellen in het buitenland heb je uiteraard een netwerkverbinding nodig. Je mobiele telefoon kiest automatisch het netwerk met de beste verbinding (automatische sim-selectie).


Bellen in belgie met nederlandse telefoon

Bellen met Mobistar van Indonesië naar België kost zelfs euro per minuut. Ook gebeld worden en het versturen van sms-berichten is duur. Buitenlandtarieven van de grootste Nederlandse mobiele providers: KPN, Vodafone, T-Mobile, Hi. Maar dat wist je natuurlijk al. Bedrijven geven graag een naam op, omdat dat makkelijker te onthouden is.


De kosten voor gebruik binnen EU-landen zijn daarmee gelijk aan die in Nederland en worden verrekend met je bundel. Vraag je provider naar de voorwaarden. Bij vragen of klachten over een zending, zal je je tot de afzender moeten richten.


Uiteraard kunnen wij wel een status voor je nakijken en eventueel meer informaatie geven. Dat houdt in dat je alleen met je Nederlandse mobiele telefoon kunt bellen als dat toestel geschikt is voor deze frequenties -en- codering. Het is dus niet zo dat je met elke willekeurige triband of quadband telefoon kunt bellen in Canada. Overzicht van alle landcodes of landnummers wereldwijd.


Als je naar het buitenland wil bellen moet je starten met een landcode. De landcodes kan je via het hoofdmenu ‘landcodes op land‘ bovenaan vinden, de landen staan alfabetisch gerangschikt. Zoek dus eerst het landnummer dat je nodig hebt voor het land dat je wil bellen.


De operatoren weten dat uw collega zich in het buitenland bevindt, aangezien uw collega na het overschrijden van de grens met duitsand zich automatisch aanmeldt bij een buitenlandse operator.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts