woensdag 2 september 2015

Hoe iets kopen op marktplaats

Voor iedereen een voordeel op de grootste advertentiesite van Nederland. Of u nou koper of verkoper bent, een ander waardeert het altijd als u iets van u laat horen. Weet met wie u handelt. Toch is het aan te raden om zoveel mogelijk vanuit uw persoon te handelen en even met de verkoper of koper contact op te nemen. De uitgebreide website is gebruiksvriendelijk.


Hoe iets kopen op marktplaats

Wij zijn echter niet betrokken bij de verdere koop. Deze ga je zelf aan met de verkoper. Marktplaats spullen kopen en verkopen, hoe gaat dat?


Daarom is het belangrijk dat je goed oplet met wie je handelt. Als u de koop heeft gesloten dan gaat u over tot betaling. Maak nooit grote bedragen over naar iemand die u niet kent, hoe betrouwbaar de verkoper ook overkomt!


Klik rechtsboven op Plaats advertentie. Kies de juiste rubriek voor je product zodat je advertentie makkelijk te vinden is. Is er sprake van een betaalde rubriek, dan verschijnt op de pagina de melding: Dit is een betaalde rubriek. Als je persoonlijk met de verkoper afspreekt om het product op te halen en te betalen, is de kans op oplichting kleiner. Als dit niet mogelijk is, dan zijn er verschillenden manieren om online te betalen en het product te laten versturen.


Maar helaas zijn er enkele mensen die proberen om misbruik te maken van je vertrouwen. Hoe kan ik veilig betalen? Een bod is daarom niet bindend en verplic Op dit moment zijn er helaas geen medewerkers beschikbaar via onze LiveChat. Hierachter komen is heel eenvoudig.


Heb echter wel spullen die weg moeten en dacht nu aan verkopen. Op eBay kun je op een leuke manier een extra zakcentje verdienen. Ik wil iets te koop vragen op marktplaats , maar ik zie alleen maar iets te koop aanbieden op marktplaats bij advertentie plaatsen. Als je het product zelf aflevert en ergens afspreekt met de koper, dan hoef je niet te wachten op een betaling.


Maak duidelijke afspraken met de koper over de prijs, levering en garantie. Waar moet ik op letten als ik online iets koop op internet? Staat de advertentie nog online?


Dan vind je het nummer terug in de advertentie. Eerst mn oude speelgoed en nu koop ik erg goedkoop in op webshops en verkoop dat via marktplaats. Als je iets gaat verkopen, wil je natuurlijk weten hoeveel je ervoor kunt vragen. Op die manier kun je eenvoudig je vraagprijs bepalen. Ik kan iets kopen (en ook verkopen) via marktplaats (niet op paardengebied overigens), en het zijn vrij grote pakketten.


Mag ik hier als bedrijf zijnde dan toch de btw van terug vragen? En hoe boek ik dit anders in? Wil je een marktplaats advertentie plaatsen maar weet je niet hoe je dit moet doen? Kopen via marktplaats kan ook de nodige frustraties opleveren.


In het verlengstuk van het verkopen, nu tekst voor het kopen via marktplaats. Als je op zoek bent naar iets specifieks, begin dan zo breed mogelijk en wordt vervolgens steeds specifieker. Dat wil niet zeggen dat je een hele categorie moet uitzoeken, maar wel. Maar vooruit, nu iets uitgebreider. In tegenstelling tot veilingsites zoals marktplaats en speurders, is Ebay niet vrijblijvend.


Als jij namelijk de hoogste bieder bent en de veiling loopt af, heb jij het product gekocht. Re: iets kopen op marktplaats , hoe gaat dat in zijn werk? Ik heb keer iets gekocht via marktplaats , beide keren goed gegaan. Als deze persoon een oplichter is, dan zou hij niet zo lang op MP zijn gang kunnen zijn gegaan want dan had er allang iemand actie ondernomen en was hij al verwijderd van MP. Op marktplaats zijn een hoop spook bieders actief, zij doen een bod op het geen wat ik te koop aan bie sturen een mail, maken afspraken en vervolgens hoor je niets meer van ze.


Hoe iets kopen op marktplaats

En waar kun je als verkoper op letten? Twee dingen vond ze verdacht. Op ViaVia kun je ook een poging wagen. Wel kun je (tegen een kleine betaling) je spullen weer bovenaan de lijst laten zetten.


Ik heb dit zelf weleens geprobeerd en het had in sommige gevallen het gewenste resultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts