woensdag 8 juli 2015

Afstand nemen van iemand die je leuk vindt

Maak een lijst van alle dingen die je niet leuk vindt aan je ex, en vul deze aan als andere dingen bij je opkomen, zelfs als je al iets soortgelijks genoteerd hebt. Blijf niet te lang bij de lijst stilstaan: haat is zinloos, en brengt je eigen psyche schade aan. Dus als je de liefste jongen van de wereld wilt, krijg je tegelijkertijd ook iemand waarbij je niet helemaal kunt doen wat je leuk vindt. Die twee horen kennelijk bij elkaar. Aan jou de keuze om voor beiden te kiezen, of van beiden afstand te nemen … Veel succes en vriendelijke groet, Frank.


Nee, ik bedoel niet dat als de vader van je vriendin dood is dat je afstand moet nemen. Maar zorg ook voor jezelf. Vergeet niet dat als je liefde jou niet leuk vindt , dat zijn of haar verlies is, en dat er ergens iemand op je wacht die het echt waard is en jou leuk vindt. Weet dat je het waard bent en dat er echt iemand is die wel bij jou past.


Onthoud dat een verliefdheid slechts iets kortdurends is. Het is niet zo dat je gaat trouwen. Dit zijn de vragen die door de hoofden van de meeste ongetrainde flirtsters rond dansen. Vindt hij jou écht leuk of is hij gewoon lol met je aan het maken omdat hij zich verveelt? Heeft die verlegen jongen ook gevoelens voor jou of komt het alleen van jouw kant?


Het cryptische gedrag van een man kan je hiermee helemaal gek maken. In de vroege fase van daten is het belangrijk dat je nog niet te veel emotioneel investeert in die andere. Zodra je eenmaal iemand hebt ontmoet die voor vlinders in je buik zorgt, wil je niets liever dan met die persoon zijn. Als je dit doet toon je te veel interesse.


Mijn ervaring is dat als je elkaar écht leuk vindt , écht verliefd bent, er geen sprake is van afstand moeten houden of moeten afwachten wat de ander doet. Om voor altijd uit elkaar te groeien? Om het meisje het gevoel te geven, dat ie toch niet zoveel om haar gaf als ze dacht?


Een vrouw die hard to get speelt reageert traag op je berichten. Niet zo lang geleden was het vooral een “mannenprobleem” als je vergeten was om haar te laten merken dat je haar echt leuk vindt. Je moet iemand laten merken dat je die persoon echt leuk vindt , en hem of haar niet alleen gebruikt voor de seks. Dit is waarom mannen altijd terugkomen als je ze negeert Unsplash.


Je stond te bibberen op je benen als hij je zoende. Je was head over heels. Je voelde de adrenaline door je heen gieren als hij je een berichtje stuurde. Afstand nemen van iemand , tegen je emotie in. Waarom mannen afstand nemen.


Zoals hierboven al gezeg omdat ze niet relatiegericht zijn, van hun vrijheid houden en moeite hebben een vrouw af te wijzen. Wat je beslist niet moet doen als mannen afstand nemen kun je hier lezen. Althans, als ze een bewuste versierpoging doet. Hij kan bijvoorbeeld zijn wenkbrauw omhoogtrekken wanneer hij iemand ziet die hij leuk vindt. Wanneer hij je écht leuk vindt , kan hij tijdens jullie gesprek de hele tijd met zijn wenkbrauwen een beetje omhoog naar je blijven kijken.


Dat kan er een beetje gek uitzien, maar ach, dat moet je maar voor lief nemen. Doe jouw transformatie proces op een manier die je prettig vindt. Daarnaast zullen zijn pupillen.


Ik zie bijvoorbeeld talloze slachtoffers jaar in jaar uit bij een therapeut blijven die hen niet begrijpt, en ook maant om “gewoon los te laten”. Om dit te verwerken heb je efficiënte hulp nodig van iemand die het echt begrijpt. Je bent er voor de ander als die je nodig heeft, maar je geeft hem ook de ruimte om vrij te zijn.


Je hebt iets voor hem over, zonder dat je er zelf beter van hoeft te worden. De tip van dc is een goede. Ik zit momenteel in een soortgelijke situatie maar dan met de vriend van een vriendin. Heb hem meerdere keren vriendelijk afgewimpel later meerdere keren onvriendelijk.


Afstand nemen van iemand die je leuk vindt

Als ik je verhaal zo lees, heb je echt alles gedaan wat je kunt doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts