dinsdag 8 december 2020

Zien waar een mobiel zich bevindt

Accu tracking is meer een app ontwikkeld voor chauffeurs om te zien waar een vrachtwagen met lading zich op dat moment bevindt. Zo kan je dus jouw vrienden volgen, je eigen mobiel opsporen of weten waar je kinderen uithangen. Het klinkt allemaal heel erg als spioneren en de vraag is dan ook of je het echt vaak gaat gebruiken.


Dit systeem was tot nu toe enkel voor politie beschikbaar. Maar nu kan iedere gewone burger het gebruiken. Zeer nuttig als je iemand zoekt.


Vul gewoon een GSM nummer in en het systeem lokaliseren waar die GSM zich bevindt in een tal seconden. Nee dit kan niet, zelf de politie komt niet verder dan een indicatie in welke omgeving de gsm zich bevindt. Wel bestaan er tegenwoordig apps waarmee je aan de hand van je gps locatie met je vrienden kunt delen waar je je bevindt. Je kunt dan op maps zien wanneer een bekende in de buurt is. Ik ken de exacte app niet volgens mij is hij van Apple.


Zien waar een mobiel zich bevindt

Je hoeft het niet te installeren want het is een webversie. Tevens laat de modus Verloren je zien waar het kwijtgeraakte apparaat inmiddels geweest is. Symbian-telefoons Als je jouw Symbian-toestel bent kwijtgeraakt wordt het waarschijnlijk een lastige klus om deze terug te vinden, omdat de telefoons niet meer. Coolblue vonden we een ander soort GPS tracker.


Dit ieniemienie apparaatje kun je ergens in de auto plaatsen. Bijvoorbeeld bij het reservewiel of in het dashboardkastje. Jij kunt dan zien waar jouw partner zich bevindt. Ze kunnen dan jouw positie snel lokaliseren, als je ze belt.


Zien waar een mobiel zich bevindt

Hoe kan ik op mijn laptop zien waar de gsm van mijn partner zich bevindt ? Zoek mijn vrienden helpt u de locatie van uw vrienden en identificeert hun exacte locatie op de app navigatie kaart. Met de GPS tag van twitter of facebook zou het wel kunnen, neemt contact met hem op, kun je zien waar een mobiel zich bevindt. Een qoute uit een ander draadje en een goede lezer kan dit wel begrijpen. Ik weiger te geloven dat je op het internet de locatie van een telefoon, op basis van provider info, kan zien.


Hiervoor zijn diverse mogelijkheden beschikbaar. Optie 1: U kunt vanaf uw eigen telefoon een localiserings-SMS versturen en u krijgt vervolgens direct de gewenste gegevens via een SMS vanuit de SOSFriend retour. Een mobiele telefoon traceren via GPS. Je kunt GPS gebruiken om een telefoon te traceren, zo kun je zeer nauwkeurig de positie bepalen. Dat kan handig zijn wanneer je je telefoon kwijt bent, maar het zou ook kunnen dat je wilt weten waar.


Zelf telefoons traceren en ontdekken waar iemand zich bevind? Dit kan tegenwoordig heel makkelijk via de GPS functie van verschillende apps. Telefoon traceren via GPS Er zijn verschillende apps en programma’s om telefoons terug te vinden.


Wie met een mobiele telefoon belt, belt een nummer in het land waar hij zich bevindt. Dus iemand die met een Nederlandse telefoon in België is en een nummer kiest zonder landnummer ervoor, maakt verbinding met een onbekende die in België datzelfde nummer heeft. In het menu dat verschijnt kies je voor de optie ‘deel locatie’.


Vervolgens krijg je de kaart in WhatsApp te zien met een pin op de plek waar je vriend zich bevindt. De app ontwikkelt zich continu en maandelijks komen er nieuwe WhatsApp instellingen bij. Verder is het mogelijk om via een app een ander apparaat, zoals een drone, te besturen. In de app kunnen dan beelden van bijvoorbeeld de in een drone ingebouwde camera worden getoon zodat de bestuurder kan zien waar de drone zich bevindt. Je kan een gsm-nummer dan koppelen aan een e-mailadres en je kan dan zelf aangeven wie jou mogen zien.


Als het goed is staat dat ook op Teletekst, dacht ik. Als je het nummer (of hoe dat ook heet) weet iig. Mijn oom vaart ook op een Nederlands schip namelijk en mijn opa en oma zoeken volgens mij altijd via Teletekst op waar zijn schip zich ergens bevindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts