woensdag 4 maart 2020

Zoektocht de panne 2019

Zoektocht de panne 2019

Flanerend door 1jaar natuur en cultuur in De Panne. In het kader van ‘1jaar De Panne ’ een speciale retro-uitgave. Is het weer wat minder dan heb je misschien zin in een zoektocht ? Neem dan zeker deel aan de derde wandelzoektocht in De Panne (nog tot september). Het is niet moeilijk zeker niet voor Pannenoars.


Zoektocht de panne 2019

Beste ruiters,menners en cowboys, wij maken er terug een mooi week-end van! Breng vrienden en familie mee en geniet van. Meegedaan met de vakantiezoektocht?


Benieuwd of de antwoorden correct waren? Tijdens het natuurfestival op oktober kunnen de winnaars hun prijzen ophalen aan het podium op het. Wie met kinderen vanaf jaar een bezoekje brengt aan de Atlantikwall in Raversyde kan op ontdekkingstocht aan de hand van gratis speurtochten. In de bunkers van WOII, Saltzwedel Neu, komt het verhaal van WOII tot leven. Vanaf juli is kan je Batterij Aachen verkennen met een soldaten-zoekboek.


Er werd nochtans drie dagen lang met man en macht gezocht in het 3hectare grote. Een modaal acht verdiepingen hoog appartementsblok aan de rand van De Panne , maar ook aan de rand van de maatschappij. De eerste zoektocht zal doorgaan op wandelnetwerk Bosland.


In deze prachtige regio in het noorden van Limburg loopt van de routes over rustige zandwegen! Zoektocht 2: Pajottenland. Voor het tweede deel trekken we naar de Groene Gordel, naar het prachtige.


Voor elke zoektocht kan je dus punten scoren: punt per gevonden foto. Ook wordt er na het voltooien van de zoektochten een algemeen eindklassement opgemaakt waarbij nog eens prijzen worden geschonken. De inschrijvingen staan nu open! In De Panne ben je welkom in de Kerkstraat. Ulrike Burki draagt een eigen gedicht voor, Willy Vandenplassche raakt met poëzie, Filip Berquet leest het levensverhaal van Paula Devré voor, Manon Tacquet brengt een kindergedicht mee en Elly Annys leest een eigen tekst over haar mama voor.


Er is een opvang in De Panne en in Adinkerke voor kinderen tussen en jaar. Tijdens de zomervakantie neemt Vlieg je mee op zoektocht langs locaties in De Panne. Op de verschillende locaties breng je een leuke opdracht tot een goed einde. Het hele jaar door zijn er tal van grote en kleine activiteiten, met extra aandacht voor de kinderen.


De zoektocht is ± km. Koksijde-Bad richting Koksijde-Dorp, o. Hoge Blekkerduinen en terug. Een paar stevige stappers en je wandeloutfit is klaar! Om te fietsen heb je nog een tweewieler nodig, maar ook dat is zo gefixt.


Geen wonder dat wandel- en fietstochten zo in trek zijn. Ze zijn goed voor de conditie, je gezondheid vaart er wel bij en het is de ideale gelegenheid om bij te praten met partner of vrienden. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.


Na een lange busrit met een leuke film zijn we goed aangekomen in De Panne. Alle helden hebben geholpen om de bus leeg te maken. Het was al gauw etenstijd (fish-sticks, puree en wortelen). Bekendmaking brandweerzone. De finalisten trekken voor een weekje op afzondering in De Panne.


Goed beseffend dat vanaf volgende week voor ééntje onder hen het leven er helemaal anders kan uitzien. Om genoeg koolhydraten en energie te hebben, trokken de dames naar Zaventem. Voor de derde editie van Kunstendag voor kinderen in De Panne gaan we de muzikale toer op!


Viva La Musica van Studio Gekko. Flanders Eventmaker bedacht onlangs een nieuwe zoektocht in De Panne rond de enige echte Pier Kloeffe. De zoektocht naar de wapens van de Bende van Nijvel in de Vijvers Markey, nabij de Moeresteenweg in Adinkerke, is gisteren begonnen.


De dregwerken, waarvoor ook duikers van het leger en de civiele bescherming ingezet worden, duren minstens een week. Ze waagden zich onder andere aan de smaaktoc. Twister-spel en gingen allerlei sportieve uitdagingen aan.


Gemeente De Panne en Duinpanne vieren de Week van de Zee samen met 1kinderen van het 1e, 2e en 3e leerjaar die in Adinkerke en De Panne naar school gaan. Dank aan de enthousiaste gidsen. Morgen komen en naar zee, 1leerlingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts