maandag 9 maart 2020

Vtwonen vergrijsd groen

Flesvaas ( vtwonen.be). Bijzettafel privébezit. Staande lamp Office ( vtwonen.be). Vergrijsd blauw volgens Frans. Een make-over vinden wij geen make-over zonder een nieuw kleurtje in huis.


Onze stylisten Fietje, Marianne, Frans en Wendy laten in ‘Weer verliefd op je huis’ zien dat durven met kleur verrassende resultaten op kan leveren. In aflevering – de laatste klapper van dit seizoen – zien we Wendy (32) en Jordy (30). Ze wonen sinds kort in hun droom Loft in een oude Philipsfabriek. Wendy wil graag meer warmte en gezelligheid in hun industriële Loft terwijl Jordy juist vrolijk wordt van strak en gadgets. Geen stijve bloemenperkjes of sfeerloze tegelvlaktes, maar knusse sfeertuinen met mooi gestylede zithoeken en wulpse bloemenborders.


Kristel schrijft op vtwonen. Kleurinspiratie vergrijsd groen voor je interieur. Tips en inspiratie in de woonblog van Maison Belle.


Vtwonen vergrijsd groen

Dit kleurpalet bestaat uit roze- en geeltinten die zijn vergrijsd , in combinatie met lila, lichtblauw, diepbruin en de kleur van het jaar, koperoranje. Idee: door pastels te combineren met een verrassende kleur uit een heel ander palet, zoals een curry-achtig okergeel, krijg je een volwassen geheel. De warme toon van vergrijsd groen leem en natuurlijke materialen – hennep vloerklee vachtjes, leer en hout – combineren mooi met elkaar.


Het toefje bruin en oker voegen nóg meer warmte toe. Blauw is de kleur van verkoeling en geeft rust. Geen wonder dat de kleur blauw het zo goed doet in een badkamer of woonkamer.


Voor een babykamer kies je al snel voor babyblauw. Verstilde sfeer met vergrijsd groen. Subtiel geel en groen getinte zachte kleuren hebben een ontspannende invloed op de sfeer in je interieur. Een verstilde sfeer creëer je met meer vergrijsde ONE by Histor tinten als Organic Grey en Deep Forest. Huisdecoratie ideeën, landschapsarchitectuur en tuinontwerp - vdekrete.


De kleur is mooi vergrijsd groen. Het kussen wordt geleverd inclusief binnenkussen. Fauteuil Sally vergrijsd groen van Woood kopen bij Woononline. Maar ik vind het ook leuk om te experimenteren en steeds weer een ander sfeertje neer te zetten.


En dus verfde Klaas de muur onder meer beige, wit, wit met strepen, wit met een Marokkaanse print, beige met strepen, zachtgeel en vergrijsd - groen. Deze Luna hoekbanken links in vergrijsd groen met stijlvolle uitstraling bestel je natuurlijk bij Living27: Dé woonwinkel van het Noorden! Met deze cookies kunnen wij en derden jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen.


Ook krijgen twee houten accessoires een mini make-over met Pure by Flexa ColorLab matte houtlak. De WOOOD 3-zits retro bank Benjamin in de kleur vergrijsd groen biedt ruim plaats en is een geschikte zitplek voor het hele gezin. Deze retro 3-zits bank benjamin toont trendy en stijlvol en is bekleed met een stevige robuuste polyester stof in de kleur vergrijsd groen. Deze bank (met de hoek aan de linkerkant) is voorzien van een stevige polyester stof in de kleur vergrijsd groen en past goed in het interieur van nu.


Vtwonen vergrijsd groen

Woood Luna hoekbank rechts ribstof vergrijsd groen. Hoekbank LUNA is van het Nederlandse merk WOOOD. Het kan natuurlijk heel lastig zijn om de juiste kleur te bepalen voor een ruimte.


Want hoe bepaal je nou welke kleur je wilt op de wand? Ik wilde graag een warme kleur maar toch licht omdat we niet een hele grote woonkamer hebben. Maar voor welke kleur groen op de muur kies je dan?


Vtwonen vergrijsd groen

Ik koos uiteindelijk voor een vergrijsd licht groen. Pure materialen als textiel passen heel goed in deze trend. Wol en jute zijn bijvoorbeeld mooie, natuurlijke materialen die je kunt laten terugkomen in een vloerkleed.


Groen en hout in je interieur. Ook rotan stoelen om de eettafel doen het goed. Hout past in bijna elk interieur, maar is een must als je veel groen gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts