vrijdag 4 oktober 2019

Weegschaal en leeuw

De overeenkomsten zijn magisch en de wetten van de aantrekkingskracht spelen perfect in hun voordeel. Ram en Leeuw drijven te snel hun zin. De Maagd is gereserveerd en serieus en wil alles en iedereen verbeteren. Leeuw is een geboren romanticus die graag speciaal gevonden wil worden en een sterke drang heeft om een individuele creatieve visie naar de wereld te uiten. Lees in de uitgebreide liefdeshoroscoop meer over het sterrenbeeld Leeuw in de liefde en hoe de Leeuw bij andere sterrenbeelden past!


Weegschaal en leeuw

Het sterrenbeeld Leeuw als kind. Het Leeuw kind is altijd gelukkig en heel speels. De baby Leeuw heeft alles vaak snel onder de knie en weet dat ook. Hij is altijd op zoek naar aandacht, en hij krijgt het ook. Beiden voelen zich gelukkig met elkaar en er kan veel passie zijn.


Samen kunnen ze iets moois neerzetten waarmee ze de hele wereld rond kunnen gaan. Carrière en financieel. Voor de weegschaal is het belangrijk dat ze balans en harmonie kunnen bereiken.


Hoewel ze ook zeer goede leiders kunnen zijn, ze zullen altijd hard werken om eventuele voordelen te verkrijgen. Eerlijkheid en rechtvaardigheid zullen altijd bovenaan staan wanneer een beslissing moet genomen worden. Leeuw kan hierbij affectie en innige aanmoediging bieden. U heeft beiden een levensstijl nodig die opwindend en smaakvol is en geen van beiden past u goed in de werkmolen.


Hij heeft altijd zijn nauwkeurig gestelde doel en weet wat hij wil. Beide kunnen elkaar overladen met complimenten. Ze kunnen gevoelig en aanhankelijk zijn. Of de seks wel of niet zal werken hangt af van in welke stemming de. Ze moeten er voor waken niet hun dromen en hart op te offeren om anderen gelukkig te maken.


Ze willen liefde geven en hebben liefde en harmonie nodig om goed te kunnen functioneren. Beste match op seksueel gebied: Leeuw. Weegschaal kan hierbij steun en begrip bieden.


Het resultaat hiervan is dat ze soms niet weten wat hun ware gevoelen zijn omdat ze iedereen blij proberen te maken. Boogschutter en leeuw Liefde komt wanneer je het niet verwacht, en dat geld zeker voor de boogschutter. Hij heeft een vrije geest en jij bent nogal Alpha, maar dit werkt just fine.


Hij laat je verder kijken dan je neus lang is en jij zet hem met beide benen op de grond. De eerste ontmoeting tussen beide sterrenbeelden zal over het algemeen ook soepel en spontaan verlopen, met mogelijk ook het gevoel elkaar al langere tijd te kennen. Bekijk het bord weegschaal sterrenbeeld van ericaschuller op Pinterest. Wat in me opkomt als ik denk aan het sterrenbeeld weegschaal is het concept van de evenwichtsoefening, de persoon die probeert met alle ballen te jongleren zonder er één te laten vallen.


Je leven is gewijd aan het in harmonie hebben van alle dingen en alle relaties in vrede behouden. Wanneer deze signalen opgemerkt worden dan betekent dit eerst en vooral dat de leeuw een grote liefde herbergt voor de weegschaal. Maar moet door het diplomatisch karakter van de weegschaal , op de juiste manier geïnterpreteerd worden.


Wat meestal het geval zal zijn in de verdere uitbouw van de relatie tussen leeuw en weegschaal. Hier vindt je gratis artikelen en interpretaties van de daghoroscoop en alle andere horoscopen die bij de sterrenbeelden horen. Perfect match voor de Leeuw : Waterman. Wie is de beste match voor het sterrenbeeld Leeuw volgens de liefdeshoroscoop?


Leeuw Liefde en Relaties Zo Trek Je Een Leeuw Aan: Admiratie is de sleutel. Geef ze wat complimentjes, hoe groter hoe beter, sinds complimentjes voor een leeuw nooit groot genoeg zijn. Waarom iets is, zoals het is. De Leeuw vindt financiële hulp bij de Maagd. Een Schorpioen doet dit niet.


Die voelt zich gewoon wel of niet lekker bij iemand en heeft daar geen verklaring voor. En dat kan botsen, want wie heeft er in dat geval gelijk? Jouw missie: vrede brengen op aarde. Ascendanten met Sterrenbeelden van Ram tot en met Vissen ZONNETEKEN RAM Als je weet in welk teken Mars staat in jouw horoscoop en het is hetzelfde teken als van jouw ascendant dan kom je zeer energiek, impulsief en zelfstandig over.


Zijn er dingen die nog moeten gebeuren? Succes van slagen dat kun je nu krijgen, go for it! Mentaal lijkt de Leeuw vandaag sterk te zijn. Pak je dingen aan, ook die juist moeilijk of uitdagend kunnen zijn.


Weegschaal en leeuw

Erg belangrijk om vooruit te blijven werken en jouw ritme vast te houden. Jullie waarderen elkaars intellect en creativiteit maar Leeuw wil graag de controle, terwijl Maagd zich door niemand de les laat lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts