maandag 4 maart 2019

Signalen verliefde collega

In een café, op een feestje van je beste vrienden of op het werk? Waar vrouwen en mannen samenkomen, kan al snel spanning en liefde in de lucht hangen. En dus ook op de werkvloer. Denk je dat je collega verliefd op je is? Deze signalen vertellen het je.


Wanneer jij hem of haar aankijkt, is het net alsof er een kolonie vlinders door je buik vliegt. Maar dit kan jaren duren. Hoe meer signalen hij vertoont, hoe groter de kans dat hij echt wat voor je voelt. Menselijk gedrag moet je altijd beoordelen in clusters.


Door te kijken of hij meerdere kenmerken toont, voorkom je dat jij je blind staart op één onderdeel van zijn gedrag. De muren kunnen bij wijze van spreke instorten om hem heen, en hij merkt het niet. Let dus eens op: Hoe receptief is hij voor impulsen uit de omgeving? Kijkt hij veel om zich heen, of is hij volledig op jou gefocussed.


Het leuke van non-verbale lichaamstaal is dat het bijna nooit liegt. Mensen zijn zich er vaak niet bewust van dat ze bepaalde dingen doen. Zoals je gelezen hebt geldt dit voor verliefde mensen nog wat erger. Als je wil weten of de man die je date van je houdt of je gewoon leuk vindt, zal je hieronder signalen en kenmerken vinden om te herkennen of hij verliefd op je is.


Oogcontact Oogcontact is voor vrouwen heel belangrijk. De signalen die vrouwen geven kunnen als ze je aantrekkelijk vinden Vindt ze me eigenlijk wel aantrekkelijk? Het zou een vraag kunnen zijn die door je hoofd speelt tijdens een date met een vrouw die je wel erg leuk bent gaan vinden.


Ben je zelf niet verliefd op een collega , dan is een ander het waarschijnlijk wel op jou. Een jarenlange band is zo gesmeed. Natuurlijk is het zaak om te weten of je collega bezet is of niet. Matcht zijn verliefde lichaamstaal met zijn verliefde gedrag?


Dan kan je er zeker van zijn dat de man in kwestie smoorverliefd op je is. Laten we er geen verdere doekjes om winden. We beginnen gelijk met de eerste lichaamstaal signalen waarmee je verliefdheid bij een man direct kan herkennen. Hij neemt een trein later of is toevallig op hetzelfde feestje, je ziet hem in ieder geval op de meest onverwachte. Jullie perceptie van hoe je verliefdheid zou moeten uiten kan verschillen, je onzekerheid kan ervoor zorgen dat je sommige signalen niet opmerkt of zijn woorden, gedrag en handelingen zijn tegenstrijdig, waardoor je gaat twijfelen aan zijn gevoelens voor jou.


Signalen verliefde collega

Dus, waaraan kun je een verliefde man herkennen? Hij maakt jou prioriteit nummer één. Hij wil je ook laten zien dat je een sterke man nodig hebt, en dat hij die sterke man is. De verliefde man zet zich over zijn onvermogen heen, en probeert het je naar de zin te maken.


Dit is hoe een man zich nou eenmaal voelt: een vrouw is van hem, of ze is het niet. Hij is oprecht door jou geboeid en hoeft dus geen interesse te veinzen. In plaats van heel de tijd over zichzelf te praten, wil hij liever alles over jou en je leven te weten komen.


Signalen verliefde collega

Weet niet goed of ik signalen van hem verkeerd opgevat heb, ben nooit goed in flirten geweest of signalen opvangen dus geen idee. De hormonen die vrijkomen, geven de verliefde persoon een heerlijk gevoel waardoor ze de ander nog meer willen zien. Het gevoel van verliefd zijn is in medische zin te vergelijken met een verslaving. Ik ben verliefd op een man die getrouwd is en kinderen heeft… ik voel me aan de ene kant wegzakken in mijn verliefde gevoel aan de andere kant wil ik dit helemaal niet want hij is gebonden!


Je verliefde collega houdt het gesprek gaande door van onderwerp te veranderen en meer over je te weten te komen. Rationeel gezien maakt het je niet uit als die knappe collega een andere collega complimenteert, maar toch voelt het niet goed. Jij had dat complimentje willen ontvangen.


Verliefde bazen geven je mogelijk betere projecten, meer begeleiding dan collega ’s, nemen je vaker uit lunchen, bieden je flexibele uren, zijn laks over je fouten of trekken je op een andere. Lichaamstaal verliefde man, wat zie je aan hem? Ook kunnen andere extra signalen worden gegeven om de effecten van het flirten af te zwakken. Iemand kan bijvoorbeeld hard lachen om aan te geven dat de flirt als grap is bedoeld.


Getrouwd maar al jaren verliefd op collega. Al een paar jaar ben ik verliefd op mijn collega , terwijl ik al veertien jaar een relatie heb. Eerst dacht ik dat het vanzelf wel over zou gaan, maar het lijkt steeds sterker te worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts