donderdag 1 februari 2018

Bewust leven blog

Bewust eenvoudig leven , zuinig en zo zelfvoorzienend mogelijk. Het werd een lifestyle die alle facetten van ons leven heeft beïnvloed. Het heeft ons veel gebracht, waaronder het inzicht dat minder consumeren paradoxaal genoeg leidt tot meer. Welkom op Leef in Verbinding! Kundalini Yogalessen, workshops en ceremonies.


Bewust leven blog

Inspiratie blog voor bewust , positief en duurzaam leven in de Nieuwe Wereld. Lonneke en ik zijn nu voor het magazine weer koers aan het bepalen, de redactionele pijler aan het verhelderen. Bekijk het bord Bewust leven van derooijlugthart op Pinterest.


Bekijk meer ideeën over Zero waste, Groen leven en Duurzaam leven. Voor ons de eerste keer en. Create Love voor jezelf en de wereld om je heen. We waren met een groep van vrouwen. De dagen werden zoveel mogelijk in stilte doorgebracht hoewel dat naarmate de week vorderde steeds lastiger werd.


Bewust leven blog

Maar toch was die stilte heel goed om bewust met het detox proces om te gaan. En daardoor kun je ook bewust (er) van je eten genieten. De laatste jaren ben ik namelijk bewuster gaan leven. Het begon met de keuze om bewust voor mezelf te kiezen, in plaats van de maatschappelijke verwachting om te werken, naast het hebben van een gezin.


Vorig jaar ervoer ik kort na lancering van mijn boek De wijsheid achter emotie en gevoel geen ruimte voor een herhaling. Dit is hoe dat werkt: bij inschrijving betaal je €2registratiefee (incl. btw). Bewust Leven wordt aangeboden op basis van Waardebepaling Achteraf. Fibromyalgie is voor mij wel de aanleiding geweest om bewust te gaan leven.


Bewust te genieten van de dingen van alledag, bewust te eten, bewust niet meer te werken. Over hoe ik dit doe en wat wat mij verder bezig houdt, schrijf ik mijn blogs. Waarom hoogbegaafden meer last van prikkels hebben die van binnen of van buiten komen. Blog over duurzaam en naakt leven See More.


Categorie: Bewust leven Het zijn verwarrende tijden. De cursussen, trainingen en opleiding zijn oa geschikt voor mensen die fijngevoelig zijn en hierdoor moeite hebben om zich duidelijk neer te zetten in de maatschappij. Door meer bewustzijn te krijgen in je eigen fijngevoelighei weet je beter hiermee om te gaan. En kun je het gebruiken in jou leven.


Bewust leven blog

Zo op de valreep van dit jaar toch een kort bericht met nieuwtjes #128522; want ik heb niet stil gezeten! Natuurbijbeltje voor donkere dagen’ workshop. Ze komt weinig in contact met andere vrouwen die bewust kiezen om kinderloos door het leven te gaan en hoopt via haar blog gelijkgestemden te ontmoeten. We wisselden ervaringen uit.


In ons dagelijks leven , krijgt de deugd van het hebben van lef of moed weinig aandacht. Moed delen we uit aan de soldaten, brandweermannen en activisten. Veiligheid zien wij als het meest belangrijke. Misschien ben je wel ooit geleerd om niet te stoer of te moedig over te komen, want het is te gevaarlijk.


Eco-weekend Kom naar het Eco-weekend vol duurzame tips, inspiratie eco-mindset, persoonlijke coaching hoe ook jij meer eco, eenvoudig, vrij kunt leven en gezellig samenzijn met gelijkgestemden in de prachtige Ardennen! De maandelijkse cyclus van de vrouw zorgt voor een grote berg afval. Bewust leven gaat voor mij over het constant ‘aangaan’ van wat zich aandient in jouw leven : gevoelens, emoties en gedachtes.


En bij gevoelens bedoel ik ook zeker de fysieke gevoelens die ons lijf ons teruggeeft. Een gezonde geest leeft nou eenmaal het beste in een gezond lijf. Anders denken leer je immers niet in een presentatie van een uurtje. Daar gaat wel wat meer tijd over heen voordat het bewustzijn zich verder kan ontwikkelen. Gastblog Sestra: Bewust leven Op Sestra staat een nieuwe blog online, over bewust leven en mijn eerste evaluatie.


De afgelopen tijd ben ik twee tot drie keer per week in het revalidatiecentrum geweest en wat was het zwaar, het viel ontzettend tegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts