vrijdag 3 maart 2017

Msoc oostende vacature

ZEE vzw zoekt bewakingsagent Mu. Het Medisch Sociaal Opvangcentrum ( MSOC ) is een ambulante werking die laagdrempelige multidisciplinaire hulpverlening biedt voor gebruikers van illegale drugs. Het doel van het behandelingsprogramma is het verbeteren van de. De psychiater van het MSOC staat in voor de medische begeleiding van de cliënten.


Msoc oostende vacature

Medisch-Sociaal Opvangcentrum voor Druggebruikers ( MSOC ) Het MSOC vangt mensen op die kampen met een middelenproblematiek. Het team staat in voor ondersteuning van cliënten op medisch, psychisch en sociaal vlak en beoogt hiermee een verbetering van hun algemene toestand. Als je een vacature -alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden.


Surmont has job listed on their profile. Solliciteren voor deze vacature kan tot en met december. Ontvang vacatures op maat. Registreer je in onze databank en ontdek onmiddellijk onze nieuwe.


MSOC Antwerpen richt zich op gebruikers van illegale drugs. Langdurige begeleiding (o.m. met methadon of andere vervangingsmedicatie) wordt voorbehouden aan ernstig afhankelijke cliënten met een complexe problematiek. Portaal van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging.


Hieronder vind je een overzicht van betaalde en onbetaalde openstaande vacatures van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging, de non-profit en social profitsector. België en in het buitenland. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan.


Vacatures Drughulpverlening. Voor het CAW zijn gelijke kansen belangrijk. Kwaliteiten van mensen zijn bij ons doorslaggevend ongeacht geslacht, afkomst, nationaliteit, religie, seksuele geaardhei leeftijd of handicap.


The club first used the Armenonville stadium, which was the original ground of VG. Reviews vind daar super echt tof leuke feestjes en zeker lekker. Sta stil bij je veerkracht.


Msoc oostende vacature

Van tot oktober tellen we samen af naar de Werelddag van de Geestelijke Gezondheid. Meestal spreken we pas over onze mentale gezondheid als het niet goed gaat. Werk zoeken binnen 147.


Beste werkgevers in Leuven. Je bent altijd welkom in van de OverKop-huizen of via de online chat waar je elke dag (tussen 18u en 22u, behalve op zon- en feestdagen) met een medewerker kan chatten. Oostende earlier beat Antwerp Giants in the Cup Final.


View Anaël Duthoy’s professional profile on LinkedIn. Het ziekenhuis investeert doelbewust om in een aantal medische domeinen top- en referentiezorg te bieden. Sommige situaties en problemen vragen een grondige aanpak. Wanneer je nood hebt aan meer dan enkele gesprekken, biedt het CAW je een begeleiding aan. Een residentieel crisisprogramma dat zich richt op cliënten die een vraag hebben naar ontwenning in een veilige en drugvrije omgeving.


Dzjambo zoekt vrijwilligers. Lees meer over de toegankelijkheid van het stadhuis. Telefoneren vanuit het buitenland? Het stadsloket is enkel bereikbaar via de Leiestraat 21.


Msoc oostende vacature

Openingsuren: De hoofdvestigingsplaats van het iCLB is alle werkdagen open. Ontdek het aanbod en de adressen van aidsreferentiecentra (ARC). Het OCMW van Gent staat open voor alle Gentenaars. Daarbij spelen leeftij achtergron cultuur en overtuiging geen enkele rol!


Welkom bij Zorg en Gezondhei de officiële website van de Vlaamse overheid voor professionelen in de gezondheidszorg. Trek met je camera op pad en neem kiekjes van wat zich in Roeselare afspeelt. Misschien verschijnt jouw foto wel in één van onze publicaties!


Hebt u een vraag voor de overheid? Voor expertise over alcohol, illegale drugs, psychoactieve medicatie, gokken en gamen. VAD is ook de koepel van organisaties die werken rond alcohol en andere drugs. ALGEMEEN BELEID ALGEMENE VERGADERING.


Indien nodig, gaat de straathoekwerker samen met jou op zoek naar de dienst die je het beste verder kan helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts