woensdag 1 februari 2017

Gedicht voor zieke broer

Gedicht voor zieke broer

TIP) Broer gedicht nodig? Kies nu uit duizenden gedichten, helemaal gratis. Dagelijks nieuwe gedichten. Gebruik minimaal tekens om te zoeken, anders kunnen wij geen gedichten voor u vinden.


Altijd tijd maken voor iedereen, ik wil alleen maar zeggen zus, zoals jij is er maar één. Ik hou van je en blijf tot in lengte van dagen, mijn oudste zus, dat wilde ik je effe vragen! Schrijver: an terlouw, jul. Hier vindt u gedichten die te maken hebben met het verlies van een broer of zus.


Familierelaties kunnen veel betekenen. Deze teksten helpen om woorden te geven aan dit verlies. Overzicht met beterschap gedichten en korte beterschap gedichtjes om een zieke een hart onder de riem te steken. Mooie beterschap gedichten en gedichtjes ( voor zieken en na operaties), met beterschap wensen, voor bijvoorbeeld een collega, vriendin, kind of mama, bekijk de leukste en mooiste beterschapgedichten, korte en lange gedichtjes.


Zeker voor iemand die ziek op bed ligt is het lekker om op een dag een leuke beterschapskaart te krijgen. En als je dan ook nog een leuk gedichtje in de wenskaart schrijft zie je de glimlach op het gezicht al! Voeg zelf een gedicht toe Ingezonden door: Jet.


Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten.


Verjaardagswensen voor je broer. Het kan soms erg lastig zijn om een leuk verjaardagskaartje te schrijven. Je wilt vaak een leuke wens opschrijven of een originele tekst gebruiken.


De zin ‘gefeliciteerd met je verjaardag broer ’ heb je waarschijnlijk al enkele keren gebruikt en is inmiddels niet leuk meer. Tijd dus voor nieuwe verjaardagswensen. Gedichten over zussen, gedicht over zus.


Toch ben je dankbaar voor haar einde, dat na zoveel moedig strijden kwam, omdat het niet alleen haar leven, maar ook haar lijden overnam. Het zieke of gehandicapte kind krijgt onvermijdelijk veel aandacht en de ziekte of handicap kan voor crisis-situaties zorgen. Een zieke of gehandicapte broer of zus hebben kan ook het gewone gezinsleven verstoren: het kind durft geen vriendjes thuis te ontvangen, op vakantie gaan is soms niet mogelijk, feestdagen kunnen in het water vallen. Een aanbod kan voor de zieke heel welkom zijn. Meegaan naar een onderzoek, wat boodschappen doen of iets regelen met een instantie, allemaal dingen die voor een ernstig zieke teveel kunnen zijn om alleen te doen.


Maar: biedt enkel aan wat je kunt nakomen. Misschien is de ziekte zo ernstig dat je er geen woorden voor hebt. Beterschap gedichtjes zijn ideaal en drukken soms veel meer uit dan een gewone tekst of woorden. Op de site vind je heel wat beterschapswensen in de vorm van een gedicht. Zeg het met een gedicht , dan komt de boodschap heel erg goed over.


Mail ons uw gedicht voor mijn zieke zus beterschap gedichten en mogelijk komt u de eer toe, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Realiseer je dat misschien meer mensen met goedbedoelde adviezen je al voor zijn geweest. Houd daar rekening mee. Hierboven vind je de mooiste en liefste teksten om iemand sterkte te wensen bij een ziekte. Gebruik deze sterkte teksten voor op een kaartje of voor in een gedicht voor iemand die ziek is geweest of nog ziek is.


Het is voor de persoon die ziek is erg leuk om een kaartje te krijgen. Laat je zus door middel van een kaartje met een gedicht over de vriendschap tussen zusjes weten dat jij er altijd voor haar bent, dat ze bij jou terecht kan en dat je van haar houdt. Een betere vriendschap dan de vriendschap tussen zusjes bestaat niet! Mooi beschreven brok-vol-emotie. Dat klinkt zo ik ben simpel en jij bent zo geweldig.


Je zus vindt het vast prachtig dat je zoiets voor haar schrijft. Wil je aan iemand zeggen dat je er voor die persoon bent, ook in moeilijke tijden? Kies dan een mooi sterkte gedicht uit en deel het met haar of hem.


Als je in een tekst ziekte als onderwerp kiest, dan kun je heel wat gevoelens delen met iemand. Je ziet dat je niet alleen staan met je verdriet. Voor de allermooiste gedichten ga je naar My Home Planet.


Je vindt hier liefdesgedichten, afscheidsgedichten, vriendschapsgedichten, gedichten over liefdesverdriet, gedichten over fantasie, gedichten over verdriet en pijn, grappige gedichten, huwelijksgedichten, kerstmisgedichten, Valentijnsgedichten en nog veel meer mooie gedichten. Om het recente overlijden van mijn lieve moeder te helpen verwerken ben ik op zoek naar een gedicht waarvan ik de naam niet weet. In het gedicht komt de volgende zin voor : ‘zij is alvast vooruit gegaan om voor ons een plaats te vinden’ of iets in die strekking. Het is loodzwaar om deze weg te moeten gaan, ook voor de mensen die dichtbij je staan.


Het is een moeilijke periode waardoor je heen gaat, maar je moet weten dat je er niet alleen voor staat. Hij ziet je tranen en je pijn. Want God weet van jou verdriet.


Hij wil, ook al voel je het niet, toch heel dichtbij je. Staat iemand voor een moeilijke periode in zijn leven wens hem dan sterkte met een mooie wenskaart. Zeker een toepasselijk gedichtje in de wenskaart kan dan extra bemoedigen. Het is soms zo weinig wat een medemens te bieden heeft. Men kan slechts laten blijken dat men met de ander meeleeft.


Een leeg plekje in ons midden er gaat meteen van alles mis Dat komt omdat een fijne collega er nu eventjes niet is Voor jou de allerbeste wensen hopelijk herstel je vlug En ben je straks zo goed als nieuw weer bij ons terug! Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts