maandag 3 oktober 2016

Klacht fox reizen

Klacht fox reizen

FOX Online Community Wij zijn ontzettend blij met al onze trouwe reizigers en bezoekers van onze website. Zij zijn erg betrokken bij FOX en geven advies aan andere reizigers via ons forum en reviews of berichten plaatsen op onze sociale media kanalen, zoals facebook of twitter. Hierbij wil ik een klacht melden over FOX REIZEN : Onze droomreis valt in duigen. Het gaat om de reis Sensationeel Brazilië op mei.


Let op: Indien u een reis bij een reisbureau heeft geboekt, dan kunt u uw klacht bij hen kenbaar te maken. Alle correspondentie over de voortgang loopt vervolgens via het reisbureau. Mijn Klacht : Geachte medewerkers van FOX reizen Al vele jaren reizen wij met FOX reizen welke we boeken op de Vakantiebeurs , ons uitje van het jaar.


Wij waren aangenaam verrast door jullie uitnodiging. Maar voor ons geen gratis kaartjes dus een teleurstelling. Wij vinden dat heel vreemd. FOX verre reizen , al meer dan jaar dé Verre Reizen expert!


Dit met betrekking tot de reis welke wij hebben gemaakt (zie boekingsnummer). De klacht Wij wilde bij fox reizen een vakantie boeken, nou hadden wij nog een paar vragen dus besloten wij naar de vakantiebeurs te gaan voor meer informatie en het boeken van een reis. Op de vakantiebeurs hebben wij er een dame van fox erbij geroepen voor het beantwoorden van onze vragen en met helpen boeken. Het tegenovergestelde is zelfs gebeurd! In de afgelopen jaar heb ik via verschillende reisorganisatie verre reizen gemaakt naar Azië, Afrika, Midden Amerika etc.


De organisatie van de reis was prima. Ook onze reisleider Laurens die vloeiend Chinees sprak, zeer veel wist en gemakkelijk benaderbaar was, heeft door zijn kwaliteiten veel aan het succes van de reis bijgedragen. Contact met FOX Via deze pagina kunt u ons een vraag stellen over reisinhoudelijke zaken of uw reservering. We adviseren u om ook eens te kijken bij de Veelgestelde vragen. Al met al een klein wereld kom je weer thuis en dien je een klacht in bij Fox reizen vinden ze dat zij daar niets aan kunnen doen terwijl zij weten dat die branden elk jaar terug komen.


Dat kan, want FOX heeft ook een zeer ruim aanbod aan privé rondreizen naar veel verschillende bestemmingen. Al onze rondreizen zijn perfect samengesteld op de wensen van onze reizigers. Zo biedt FOX actieve vakanties aan voor onze single- en familiereizigers en reizen met een aangepast tempo, onze Easy Going rondreizen. FOX , verre reizen van ANWB De reisorganisatie voor verre bestemmingen. Bekijk de reizen van FOX.


Zeer slechte service van FOX reizen ! Arrogante houding bij vragen van onze kant, fouten die worden gemaakt door onduidelijke informatie op website maar wel bij jou in rekening worden gebracht. Op de website staat dat het ging om een daagse individuele reis. Fox zelf kon geen tickets meer boeken.


Klacht fox reizen

Alles goed geregel mooie excursies, veel inclusief en zeer ervaren reisleiding. Fox is een reisorganisatie die ik anderen zeker kan aanbevelen en zal zoals het nu lijkt ook zelf komend jaar weer met Fox een van hun prachtige reizen gaan maken. Ik kan niet anders zeggen dan top!


Prima auto rondreis door Cuba, alle accomodaties door Fox geregeld waren prima op een na. Volgens de ANVR-voorwaarden ben je namelijk verplicht de reisorganisatie in de gelegenheid te stellen om jouw klacht ter plaatse op te lossen of te verhelpen. Is er geen vertegenwoordiger op jouw vakantiebestemming? Of wordt de klacht niet naar behoren opgelost?


Bel dan direct vanaf jouw vakantiebestemming het noodnummer van de reisorganisatie. Ook is Fox er niet toe bereid om een oplossing te vinden om ons anderzins tegemoet te komen. We mogen bij thuiskomt een klacht indienen zodat de reizigers na ons daar misschien van kunnen profiteren. Als we dat hadden geweten hadden we de reis bij Djoser geboekt waar we minder voor de reis hadden betaald en qua leeftijd betere aansluiting. Na enkele maanden bericht van FOX dat groepsklachten niet behandeld worden en dat individuele klachten binnen weken ingediend behoren te worden.


Waardeloze vakantie en waardeloze afhandeling van FOX. Nooit weer met deze organisatie. Afwisselende reisdagen met o. White Mountains, walvistocht en Niagara Falls. Uitstekende hotels met allerlei faciliteiten zodat je zelf je ontbijt kon klaarmaken.


U moet uw klacht dan richten tegen het boekingskantoor. Aantal behandelde klachten en eindproducten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts