maandag 5 september 2016

Ik kijk er naar uit of ik kijk ernaar uit

De jongens verlangen ernaar weer bij hun ouders te zijn. Ik heb ernaar uitgekeken om haar terug te zien. In andere gevallen schrijven we er naar in twee woorden.


Ik zou normaal nooit zoiets zeggen en ik kijk er naar uit om weer voor u te werken. Ik kijk ernaar uit mijn kennis over te brengen. Boy, I am looking forward to bringing my brand of genie energy. I look forward to doing meaningful work beginning with my eight-point plan for community engagement.


Waar gaat jullie voorkeur naar uit ? Onze voorkeur gaat ernaar uit om nog een nacht te blijven. Het is logisch dat elke leerling daarnaar uitkijkt. Het ziet ernaar uit dat je gaat winnen. Jongens en meisjes, nu begint het echt wel af te korten hé!


Ik kijk er naar uit of ik kijk ernaar uit

Als je het weer van vandaag hebt, ga je zeker puffen en zweten, maar is een strandwandeling met plons in het water zeker welkom. Dutch Ik wil het Europees Parlement bedanken voor zijn steun en ik kijk ernaar uit ook in de toekomst nauw met u samen te werken aan de agenda voor groei en banen. Van alle zenuwen die ik aan het begin van de opleiding ha is niets meer over, ik kijk er naar uit om naar zitting te gaan.


Hij woont weer in zijn geboorteplaats Nijmegen, na studie- en werkuitstapjes op andere continenten. Ik had hier zelf nog niet echt moeite mee, maar Levi gaf zelf aan vorige week dat hij het échte knuffelen zo mist. En in sommige gevallen schrijf je het los van elkaar, maar om dat te bepalen is context nodig. Toegevoegd na minuten: Trouwens, bij ergens naar toe gaan wordt het los geschreven: we gaan er naar toe, maar als je ergens naar kijkt, dan kijk je ernaar.


Ik ben zeer tevreden met mijn vertrek naar Tottenham. Mijn eerste indruk van de club is erg goed en ik kijk ernaar uit om hard voor het team te werken, zegt de oud-doelman van PSV op de. Er is veel veranderd in de laatste zestien jaar. In IJburg is het gelukt. De beleving is groter en de druk hoger”, vertelt Klaas Wels.


Ik zie ernaar uit om iets anders te gaan. Bovendien hebben we nog de nodige revanchegevoelens na afgelopen zondag, maar spelen we wel tegen – op dit moment – de beste ploeg van de competitie. Daar doe je het toch voor.


Ik kijk er naar uit of ik kijk ernaar uit

Wordt vertaal even geduld aub. Kijk er komt steeds meer naar buiten hoe het werkelijk zit. Ik word misselijk van de Feyenoord leiding die uit straalt er is niks aan de hand is en alle kritiek of negatieve geluiden onder het tapijt veegt. Chong praat openhartig waarom hij weg ging.


Schuurman hoe dramatisch het is gesteld bij de belofte ploeg. En nu dit artikel in het NRC. Deel gerust) Related Videos. Gorilla Bokito mating at the Diergaarde Blijdorp Zoo in Rotterdam.


Human translations with examples: cairo, here i come! Dit wordt onze eerste wereldbekerfinale, ik kijk er naar uit. Ook TeamNL ambassadeur Edward Gal is van de partij in Gothenburg, ditmaal niet met paar maar als trainer van Emmelie en partner van Hans Peter. Als er gekeken zou zijn naar de wereldbekerranking na Indoor Brabant, dan was Thamar Zweistra in aanmerking gekomen.


Afgelopen jaar heb ik FC Twente veel gevolgd en hen kampioen zien worden. Elke wedstrijd weer een vol stadion, dat was bijzonder. Aitor ken ik van Sevilla en is een vriend van me.


Hij heeft me veel verteld over FC Twente, ik kijk er naar uit om hier straks te spelen, erkent hij. En ik kijk ernaar uit om je morgen te zien op het feestje, toch? Je me réjouis de te voir demain, à votre soirée. Het lijkt dat we het volledig eens zijn over deze punten en ik kijk ernaar uit om met het Parlement dienaangaande samen te werken binnen het wettelijke kader dat door de Verdragen wordt geboden.


Een vriend van me omschreef het goe als je stopt met voetballen, beleef je een kleine crisis in je leven. We hebben veel geleerd en wisten de lessen van de ochtend naar de middagsessie te vertalen”, meldde Hamilton op de website van Mercedes. Frans Je serai heureux de pouvoir coopérer avec vous en vue de relever tous nos défis communs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts