dinsdag 5 juli 2016

Gebeld door anoniem gelijk opgehangen

Wordt gelijk opgehangen. Voordat werd ik dagelijk anoniem gebeld. In daar duidelihk gemaakt heb dat daar nietnvan gediend ben. En wordt gelijk opgehangen.


Re: Steeds gebeld door onbekend nummer en daarna direct ophangen. Of kijken of je het nummer kunt blokkeren idd. En als je opnam werd er weer opgehangen. Bent u gebeld door een onbekend nummer? Heeft u geen idee wie u een SMS heeft verstuurd?


U kunt het telefoonnummer hier vinden. Onze gebruikers hebben er wellicht informatie over. Van harte welkom op het forum van T-Mobile, en erg vervelend dat je vrijwel dagelijks wordt lastig gevallen, door iemand of bedrijf met een privé nummer. Ik herken dat wel, aangezien ik heel af en toe ook gebeld wordt door een privé nummer, die gelijk weer ophangt als je opneemt.


In mijn geval is het zo minimaal, dat ik daar niets aan ga doen. Omdat niet alle telefoonnummers in onze database voorkomen hebben wij een ook platform ontwikkeld waarop de bezoeker zelf zijn of haar ervaring met een telefoonnummer kan delen. En degene laat de telefoon maar keer overgaan. Dus de telefoon oppakken lukt niet echt. Ik hoorde een mannelijke stem zeggen: oude.


Toen was er een stilte van sec ongeveer. Ik,denk dat het weer een. Ik wordt bijna dagelijks gebeld door dat nr. Heb met een ander nr gebeld naar dat nr. Skip trial month free.


Als ik mij mel geen reactie of ophangen. We worden gebeld door een anoniem iemand RJ Squad. Unsubscribe from RJ Squad? Ik heb elke keer bijna gelijk opgehangen , maar ik hoorde ze wel nare dingen zeggen. Het enige wat ik wil, is weten wie het is of zijn.


Als je gebeld ben wordt je van de lijst gehaal maar af en toe wordt je door een computer gebeld. Als je dan opneemt hoor je een computerstem thank you zeggen en dan wordt er opgehangen. Dan weet je dat je binnenkort gebeld wordt door Microsoft. Neemt het op en zet het op , staan al meerdere. Ene James van Microsoft, dus ik gelijk opgehangen en zal dit nummer niet meer opnemen.


Woord verschillende keren per dag gebeld maar word na 1keer gelijk opgehangen. Re: Achterhalen door wie ik gebeld word. Heb ik keer gedaan werd door ABN gebeld zeiden ze. Ik neem anoniem niet op!


Zoals de titel al zegt word ik de laatste tijd regelmatig gebeld door een anoniem nummer. De eerste paar keer nam ik op, maar hoorde ik niks op de achtergron ook niemand die wat zei, dus hing ik weer op. Toen ik vervolgens de volgende dag weer anoniem gebeld wer heb ik het telefoontje weggedrukt. Afgelopen anderhalf week al een paar keer gebeld door vreemde nummers.


Eerst anoniem , waarbij -hoe klassiek kan het zijn- een gebrekkig engels sprekend persoon met aziatisch accent vertelde van. Bedankt voor alle waarschuwingen. Vanaf nu gaat dus nummer dus op blokkeer!


U weet niet wie het was? Zoek uit wie je gebeld heeft. Gebruik de dagelijks bijgewerkte lijsten met spam-telefoonnummers.


U bent constant in de telefoon bij telemarketing bedrijven, bancaire aanbieders of voorstanders van fraude. Ben al verschillende keren gebeld door dit nummer. Er werd toen gezegd dat er iemand van PostNL voor de deur stond en dat ik niet thuis was. Vandaag werd ik 2x gebeld door dit nummer. Wel opgenomen maar niets gezegd.


Eerste keer werd er 2x door de ander Hallo gezegd. Werd door dit nummer gebeld , besloot in de nacht terug te bellen zodat ik ook wist dat ik niemand aan de lijn zou krijgen. Hele rare robot stem die vraagt of ik een bepaald persoon ben.


Er is gelukig niemand dood gegaan Floris vond het erg jammer maar helaas XD. Anoniem bellen is telefoneren zonder dat de persoon naar wie u belt kan zien door welk telefoonnummer het telefoontje gepleegd wordt. Anoniem bellen kunt u noodzakelijk vinden, bijvoorbeeld omdat u iemand wilt spreken die de telefoon vermoedelijk expres niet opneemt zodra u belt.


Zij kreeg een van hen aan de lijn, maar toen ze haar naam zei, werd er opgehangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts