maandag 4 april 2016

Bolderman reizen

Op reis gaan met de bus betekent dat u zich op zeer. Als u liever geen tijd verliest aan reizen met een bus, is. Wij geloven dat een vakantie vooral plezier moet zijn, plezier door beleving!


Beleven van momenten, mooie omgevingen, fijne klimaten en gezelligheid met leuke mensen in een groep. Maar dat is niet het enige: de reisorganisatie heeft ook nieuwe najaarsreizen en extra oud en nieuwjaarsreizen ingekocht. Op deze pagina vindt u alle bestemmingen die u met ons kunt ontdekken: van Duitslan Oostenrijk, Spanje en Italië tot aan Schotlan Noorwegen en zelfs Rusland!


Bolderman neemt u mee naar het noordelijkste land van. De reizen zijn van goede kwaliteit en worden aangeboden tegen een lage prijs. Nu hebben sommige mensen wel wat foto’s gezien, maar nog niet echt een verslagje kunnen lezen.


Bolderman reizen

Dus deze week zal ik per dag een klein verslagje met nog wat foto’s plaatsen. De chauffeurs en reisleiders zijn zeer vakkundig. Alles perfect geregeld met een geweldig chauffeur Frans.


Wij hebben als groep leuk gehad. Feie onze chauffeur heeft ons goed geleid door Berlijn evenals onze gids Briggitte. Ons hotel Panorama was een drama.


Bolderman reizen

Het gaat om verschillende reizen naar diverse bestemmingen. De reizen die zijn toegevoegd aan het aanbod zijn een vijfdaagse all inclusive reis naar de. Reizen met de bus, niets dan voordelen! Stap in en laat u brengen naar de mooiste plekjes tijdens een busreis van Kras. Geen werk met het uitstippelen van een route of opzien tegen het rijden, hoe fijn is dat!


Daarnaast hebben de meeste busreizen een 1 vertrekgarantie. The price is included breakfast and dinner. However the hotel and the bus chauffeurs(at the last day) is horrible. Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens (naam, e-mailadres, IP adres en eventueel overige informatie die ik vrijwillig invul in de review) in het kader van de privacy wetgeving (AVG). Al een aantal jaren reis ik regelmatig met bolderman …. Praag in maart…was nog redelijk.


Stap in de bus en laat u comfortabel naar uw vakantiebestemming brengen. Wij bieden zowel goedkope stedentrips met de bus als volledig verzorgde busexcursiereizen, variërend van korte bustrips naar bijvoorbeeld de Moezel tot langere busreizen, zoals o. Als dit van te voren in de brochure was aangegeven dan waren wij beslist niet meegegaan. Tevens hadden wij zeer slecht onderhouden hotels. Het hotel Cavour in Sorrento had ongedierte zoals bedwantsen.


Door het reserveren van dit Pluspakket, maakt u uw reis compleet. Hierbij wordt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding gehanteerd. Vlieg-busreizen van Effeweg. De luxe en de korte reistijd van een vliegreis, gecombineerd met de persoonlijke service van onze eigen chauffeur en het comfort van een Effeweg. TUI Nederland is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.


Bolderman reizen

Gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op het gekozen reisgezelschap (standaard twee personen). Om het noorderlicht te kunnen zien moet je ver naar het noorden reizen. Het Noorden van Finland en Noorwegen, ook wel Lapland genoem is bij uitstek geschikt om dit natuurschoon te bewonderen. Maar ook IJsland is een prachtig land om het noorderlicht te zien. Het noorderlicht is het best te zien in de donkere wintermaanden.


This feature is not available right now. Please try again later. Ook verhuren wij aan u moderne en veilige touringcars voor meerdaagse reizen en dagtochten die wij op maat voor u verzorgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts