vrijdag 4 maart 2016

Online afspraak maken stadhuis oostende

Maak online een afspraak bij uw gemeente. Doe het meteen digitaal Digitale aangifte adreswijziging Of maak een afspraak Aangifte adreswijziging Aangifte adreswijziging in Zandvoorde Heb je NIET de Belgische Nationaliteit: maak dan hier uw afspraak Als je verhuist, heb je heel wat aan je hoofd. Waarvoor kan je een afspraak maken met vreemdelingenzaken.


De meeste loketten in het stadskantoor werken op afspraak. Afhalen kan meestal zonder afspraak. Bekijk openingsuren stadskantoor. Van thuis uit zal men gemakkelijk online een afspraak kunnen maken.


Mensen zullen niet meer in de rij moeten staan. De dossierbeheerder kent op voorhand het onderwerp van de afspraak waardoor burgers en bedrijven vlotter geholpen zullen worden. Aangifte of melding waarvoor de politie niet ter plaatse moet komen? Aarzel niet om een afspraak te maken.


Wil je in alle rust jouw vragen met één van onze CM-medewerkers bespreken? Dan kun je een afspraak maken. Dat kan eenvoudig online of telefonisch.


Let op, afspraken met de adviserend arts in het kader van je arbeidsongeschiktheid beheer je via een andere module. Is de verdachte onbekend of woonachtig buiten Oostende ? Dan maak je hiervoor een afspraak met ons aangiftebureau. Is dit wel het geval, bel dan 101.


Nu is het maken van jouw account helemaal rond en kan je online een afspraak vastleggen 2. Eerst en vooral moet je inloggen met je gebruikersnaam en paswoord. Wanneer dit gelukt is moet je arts toevoegen waar je graag een afspraak bij wil. Dit doe je door op zorgverstrekker toevoegen te klikken.


Voor vragen en informatie kan je terecht bij een ACV-dienstencentrum. Over werk en inkomen, maar ook als je onverhoopt zonder werk valt. Je kan het ACV ook telefonisch bereiken via een contactcenter. Telefoneren vanuit het buitenland? Het stadsloket is enkel bereikbaar via de Leiestraat 21.


Maandag tot en met vrijdag bereikbaar. Wilt u betaling via een webshop, dan dient u de kaart waarvan u het kaartnummer invoerde in uw kaartlezer te gebruiken. In het stadhuis van Oostende wordt al een jaar gewerkt op afspraak.


Na evaluatie blijkt dat maar liefst de helft van de afspraken nu online worden gemaakt. Dat is vooral het geval voor de dienst. Vanaf heden is het mogelijk om een afspraak voor uw praktijkexamen aan te vragen via internet. Indien u uw examen aflegt met een rijschool, moet de rijschool de afspraak aanvragen voor u. De loketten van het Huis van de Mechelaar werken enkel op afspraak.


Een afspraak maken kan online , telefonisch of persoonlijk aan het onthaal. Op november kan de eerste bezoeker op afspraak langs komen bij de dienst burgerzaken op het stadhuis ”: aldus een tevreden schepen van digitalisering. Steden en gemeenten moeten een klantvriendelijkheidsreflex maken.


Officiële website van stad Leuven met informatie over aanvragen en documenten, mobiliteit, vrije tij bouwen en wonen, bestuur. Maak kennis met onze nieuwe robot Pepper! Pepper zal alle bezoekers van het Stadhuis welkom heten en hen wegwijs maken in de mogelijkheden. Heb je vragen over hoe je een afspraak kan maken en waarvoor je bij de snel- en infobalie terechtkan, ga dan even langs bij Pepper! Indien u het paspoort eerder dan werkdagen nodig heeft, kunt u eventueel gebruik maken van een spoedprocedure.


Een spoedprocedure kost wel meer geld. Gegevens op paspoort of ID-kaart wijzigen. Zijn uw persoonsgegevens eventueel gewijzig bijvoorbeeld na een naamswijziging, dan is uw paspoort of ID-kaart niet meer geldig. Visit the City of Ghent’s international websites. Bezoek onze Nederlandstalige website.


We beloven dan ook niet anders dan een volledige opvolging van A tot Z. Elke afspraak kan nuttig zijn. Kom dus gerust eens langs voor een van de volgende onderwerpen. Wie de politie nodig heeft voor iets wat niet dringend is, kan voortaan ook online een afspraak maken.


Online afspraak maken stadhuis oostende

Inwoners en bezoekers van Brugge kunnen elke dag binnenlopen in ons Politiehuis (en andere regiokantoren) met allerlei vragen en problemen waarbij de politie kan helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts