maandag 1 februari 2016

Wandelsport vlaanderen lid worden

Wandelsport vlaanderen lid worden

Lidmaatschap kost euro per jaar voor het ste gezinsli euro voor het de gezinslid en vanaf het de gezinslid betaal je euro. Bekijk hier de voordelen. Ben je ook zo verzot op wandelen en kan je ook zo intens genieten van die gezonde buitenlucht? Indien personen op hetzelfde adres samen lid worden krijgt u de Walking in Belgium er gratis bij).


Wens je lid te worden van de wandelclub “Euraudax België”, geef dan je gegevens door via het onderstaand inschrijvingsformulier of neem contact op met een van onze bestuursleden. Het lidmaatschap voor een jaar bedraagt euro per persoon. Het levert wel enkele voordelen op. Je bent namelijk het hele jaar door verzekerd als je gaat wandelen, zelfs al is dit een wandeling met de hond. Voordelen van het lidmaatschap?


Regelmatig wandelen vertraagt het brozer worden van botten op latere leeftijd. Het draagt bij aan het voorkomen van ouderdomsdiabetes, hart- en vaatziekten en het bevordert de coördinatie waardoor de kans op valongelukken afneemt. Het sociale contact tijdens de wandeltochten geeft de wandelsport bovendien een extra dimensie. Wandelsport Vlaanderen vzw wenst jullie veel wandel en hiking plezier! Er zijn verschillende benodigdheden die je gratis krijgt als lid bij onze club, zoals: - Bij de eerste inschrijving ontvang je een wandelboekje.


Naamklevers voor op uw inschrijvingskaart en andere spaarkaarten. Door je lidmaatschap geniet je bovendien van het complete aanbod en van allerlei voordelen geboden door onze vereniging. Je bent op elke georganiseerde wandeling verzekerd (inschrijvingskaart vereist).


Zodra men zich op een georganiseerd wandelparcours begeeft, is het belangrijk de inschrijfkaart of betaalbewijs goed bij te houden. Heb je de wandelmicrobe ook te pakken? Of wil je gewoon even ontspannen in de gezonde buitenlucht?


Neem dan zeker een kijkje op onze website en ga langs op één van de wandeltochten in uw buurt. Op zoek naar een wandeling in België? Uitgelicht Fietsen in Vlaanderen ,Dat is cycling vlaanderen. Voor competitierenners,recreanten Én jeugd.


Recent nieuws Op de hoogte blijven? KORTING op het inschrijfgeld dit op vertoon van de lidkaart. Die wandelingen en nog veel meer kan je wel vinden op deze website. Zo kunnen wij enerzijds alle nodige gegevens noteren en anderzijds ontvang je dan alle benodigdheden die wij ter beschikking stellen. Indien u geen lid bent, betaalt u voor een jaarabonnement euro.


Wandelsport vlaanderen lid worden

Wat kunt u daar zoal in vinden? Deze website is met Jimdo gemaakt. Lid worden Het lidgeld bedraagt:. Wat betekent lid worden van Wandelclub Levenslijnteam Damme vzw?


Word lid van de wandelclub Levenslijntea m Damme vzw! WAAROM LID WORDEN VAN DE MARGRIETESTAPPERS ? Belvilla Vakantiewoningen. Alle voorwaarden tref je op onze website onder de rubriek lid worden.


We weten het : om deel te nemen als wandelaar hoef je niet noodzakelijk lid te zijn van een wandelvereniging. Met een haalbaar wandelprogramma helpen wij de deelnemers in weken fit en gezonder te worden. Eén keer per week wordt er samengekomen om te wandelen met een wandelbegeleider.


Er is dus een verschil tussen de prijs dat een lid betaald en de prijs die niet leden betalen. Deze organiseren het hele jaar tochten in heel Vlaanderen. Inschrijven kun je op onderstaand mailadres of online via het formulier.


Gaat u graag wandelen in de ongerepte natuur met de mooiste wandelpaden, dan kunt u steeds lid worden van onze club. Hier zijn tal van voordelen aan verbonden. Men ontvangt 5x per jaar het tijdschrift Gezond op Stap gratis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts