maandag 6 april 2015

Mobiel nummer engeland

Mobiel nummer engeland

Ik kan haar aleen niet bereiken. Iemand heeft mij een engels mobiel nummer gegeven. Ik maak hem niet helemaal af. In totaal bestaat dit nummer uit getallen. Nu dus maar uit haha.


Als de abonnee op een mobiel nummer wordt gebel maakt het niet uit in welk land het mobiele apparaat zich bevindt. Laatste werkt niet altijd namelijk. Maak niet uit waar hij in welke land hij verblijft op dat moment. Bellen naar buitenlandse nummers vanuit Nederland.


Als je aan je reis een vakantieliefde hebt overgehouden, wil je natuurlijk contact houden als je weer thuis bent. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Aan de hand van een mobiel telefoonnummer kan je ontcijferen van wie het nummer is. Mobiel bellen Tijdens het fietsen is bereikbaarheid een goede zaak.


Mobiel nummer engeland

Bellen met een vaste telefoon, zeker op de verlaten stukken van de Pennine Cycleway, is niet altijd mogelijk. Soms loop je tegen problemen aan de gewenste inwoner aan te kunnen spreken. Elk land bezit een eigen landnummer. Het plusteken is een aanduiding voor de internationale toegangscode. In Nederland is dat (tweemaal nul), de plus moet tijdens het draaien dus vervangen worden door twee nullen.


Naar het buitenland bellen of smsen kan nog al eens ingewikkeld zijn. Hoe zit dat met die landcodes? Engeland Mobiel te bellen. Welk getal moet ik weglaten? Zit je met een van deze vragen, of misschien een andere?


Mobiel nummer engeland

Bel je naar een Nederlands mobiel nummer dat zich in hetzelfde buitenland bevindt, dan betaal jij het tarief voor bellen naar Nederland. Degene die gebeld wordt betaalt voor het ontvangen van het gesprek. Landnummers om te bellen vanuit het buitenland naar het buitenland of vanuit buitenland naar Nederland. Kijk vervolgens in de prijslijst van je abonnement of PrePaid voor de tarieven per zone.


Dit is toe te schrijven aan het (land) nummer. Mobiel gebruik is in het buitenland vaak duurder dan in Nederland. Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent.


Belt u buiten uw belbundel dan komen de kosten voor het bellen van een vast nummer in Nederland erbij. In dit overzicht staan de landnummers van bijvoorbeeld Duitslan Verenigde staten, Frankrijk. De kosten voor het gebruik van je mobiel in het buitenland worden binnen de EU gereguleerd door het Europees Parlement en de Raad van Ministers.


Daar betaalde je maar liefst € per minuut voor het bellen naar een vast nummer in de EU, (en € voor bellen naar mobiel ), daar kwam nog het starttarief van € bij. Bijzonder fenomeen, na mei is ALDI Talk één van de goedkoopste partijen, want het minuuttarief is € geworden. Gebeld worden in de hele EU is gratis.


Het bel- en sms-verbruik geven buitenlandse providers binnen uur door aan KPN. De cijfers van het abonneenummer worden zoals bij Belgische nummers van rechts naar links per twee gegroepeerd en gescheiden door een (halve) spatie. Bij abonneenummers met een oneven aantal cijfers worden de eerste drie cijfers zonder spatie geschreven. Neem niet op en bel ook niet terug. Als je terugbelt, kost het je namelijk flink wat geld omdat er fraudeurs met die nummers.


Mobiel buiten de EU Wil je internetten, bellen en sms’en buiten de EU? Gebruik een Verre Landen Bundel van Tele2. Je kunt er ook voor kiezen om te betalen per MB, deze kosten komen als buiten-de-bundelkosten op je factuur. Krijg je een onverwachte oproep uit het buitenland?


Toeslag voor bellen naar buitenlandse mobiele nummers is € per minuut.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts