donderdag 5 maart 2015

Veldboeket klein

Veldboeket klein

Voor euro kun je bij Klein Loo een mooi veldboeket zelf plukken. De keuze is reuze en het staat super gezellig op tafel en is leuk om met iemand samen te doen of kado te geven. Kom langs en geniet van onze mooie kleurrijke tuin die in bloei staat. Van bloemen in huis word ik erg blij. Het liefst elke wek verse bloemen.


Van een enkele bloem in een klein vaasje tot ene groot veldboeket. Bekijk meer ideeën over Verse bloemen, Bloemen en Boeket bloemen. Dit centimeter hoge vaasje van uiterst dun glas, is zeer goed te gebruiken om de kleinere bloemen in op het water te zetten. U kunt dan denken aan een klein veldboeket of een iets grotere bloem waarvan de steel ontbreekt.


Wij geloven in momenten. Een zonsopgang, een knuffel, de geur van een roos, aan tafel met familie, of een heerlijke kop thee op jouw favoriete bank. Er schuilt schoonheid in elk moment, hoe klein ook. Een leven lang mooie momenten verzamelen is als een veldboeket.


Met elk moment dat je toevoegt groeit het boeket en wordt het nog mooier. In de tweede helft van de 19e eeuw was ook een andere liedjesschrijver vernieuwend: Jan Goeverneur. Bestel je bloemenabonnement bij bloement. Je ontvangt jouw bloemen in een hippe en handige bloemen box.


Jouw bloemen box wordt elke vrijdag bij jouw bezorgd! Je kan kiezen uit drie bezorgopties: elke week, elke twee weken of één keer per maand. Wat anderen zeggen We all know that even the smallest change can make an enormous difference in home and garden decorating but many times we feel like we’re not that creative enough or crafty in order to create these beautiful vignettes we see in magazines or on TV.


Daar is verandering in gekomen. Gaf tien jaar geleden bijna geen van de docenten aan de Dikke Van Dale te gebruiken, is dit nu het meest gebruik- te woordenboek. Waar pluk je nog een mooi veldboeket ? Ik zou het eigenlijk niet weten. Maar ze zijn wel te koop bij Ut Rooie Bietje aan de Koningshoeven.


Sowieso vrijdags een goede plek om groenten en fruit te kopen. Een bezoek hier stemt mij altijd vrolijk. En voor euro staat dat veldboeket dus thuis op tafel. Een veldboeket past bij deze tijd en het is ook nog eens heerlijk rustgevend om te doen. Wanneer je van knutselen houdt met een klein budget, dan zijn deze.


Knopen zijn een klein detail van ieder kledingstuk, maar met bijzondere knopen maak je het geheel nog eens zo bijzonder en af. Gewone knopen kan je overal kopen, wij hebben geprobeerd juist die knopen en sluitingen te verzamelen die gewoon bijzonder zijn! Van papier en lavendel uit mijn Provence! Ik ben dol op veldboeketten. Ook ik geniet van mijn sfeervolle veldboeket waar Har zaterdag mee aan kwam zetten na zijn dagelijkse avond wandeling met overbuurman en hond.


Ga er een fijne dag van maken! Openen in nieuw venster en klein maken. Alles wat voorbij is en vergaan is niet weg, niet echt vergeten. Wat een prachtig veldboeket heeft ze voor jou geplukt. Sorry dat ik de laatste weken weinig tot niets van me heb laten horen op de blogs maar mijn potje energie was even leeg.


Veldboeket klein

Afgelopen week had ik een rouwboeket nodig en heb ik verschillende, passende bloemen uitgezocht en bloemist maakte daar een mooie compositie van met wat groen. De laatste rozen uit de tuin in een klein Emma Bridgewater kannetje. Gepost door Evelyne op.


Pop Liesje (1) Prairie schooler (5) Prairie Schooler.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts